Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНДИЦІОНЕР ЗАХИСТ КОЛЬОРУ НЕЗМИВНИЙ З СОНЯШНИКОМ ТА МЕДОМ APIVITA COLOR PROTECT LEAVE IN CONDITIONER WITH SUNFLOWER & HONEY

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Сухі
  • Пофарбовані
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист кольору
  • Зміцнення
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Кондиціонер ЗАХИСТ КОЛЬОРУ незмивний з соняшником та медом Apivita Color Protect Leave In Conditioner With Sunflower & Honey фото
ОПИС

Кондиціонер ЗАХИСТ КОЛЬОРУ незмивний з соняшником та медом Apivita Color Protect Leave In Conditioner With Sunflower & Honey

Насиченість і стійкість кольору фарбованого волосся залежить не тільки від барвника, а й від правильного догляду. Незмивний кондиціонер Захист кольору, збагачений медом, натуральними екстрактами соняшника, бавовни та розмарину, пом'якшує та відновлює фарбоване та освітлене волосся. Засіб глибоко зволожує та живить сухі, ламкі та жорсткі локони, полегшуючи процес розчісування. Підходить для дуже пошкодженого фарбованого волосся та використовується як останній етап у догляді для додаткового живлення після кондиціонера та/або маски. Незмивний кондиціонер без силікону на 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Продукт прозорого кольору, з рідкою консистенцією, зі свіжо-солодким запахом трав та меду. Легко наноситься на пасма. Підходить для щоденного використання для всіх типів волосся. Для жінок, 18+. Випускається у формі флакона зі зручним дозатором об'ємом 150 мл.

Призначення
Незмивний бальзам забезпечує відновлення, живлення та зміцнення фарбованого, тонованого та освітленого волосся. Також захищає яскравість кольору, зволожує, надає додаткового блиску та дозволяє легко розчісувати.

Властивості
Продукт може замінити звичайний кондиціонер та завершити процедуру догляду після миття волосся. Його легка текстура підходить для тонких і неслухняних кучерявих локонів.

Активні компоненти
Екстракт соняшника – пом'якшує, зволожує волосяний покрив, ефективно зміцнює та відновлює цибулини. Надає пасмам здорового блиску, захищає яскравість кольору.
Чебрецевий мед – розгладжує, живить і зволожує жорсткі, сухі та ламкі пасма. Зміцнює волосяні цибулини, стимулюючи їх зростання. Насичує локони комплексом вітамінів та мікроелементів, захищаючи їх від негативного впливу зовнішніх факторів.
Ексклюзивний рослинний синергетичний комплекс APISHIELD HS – захищає мікрофлору шкіри голови, посилює захист від впливу навколишнього середовища (забруднення, укладка), а також відновлює та зміцнює волосся. Ефективність комплексу ґрунтується на комбінації 7 рідкісних олігосахаридів з бавовни, пребіотика та аргініну.
Ефірна олія лаванди – має виражену антисептичну та бактерицидну дію. Заспокоює шкіру голови, знімає запалення та подразнення, усуває суху лупу, регулює роботу сальних залоз.
Екстракт розмарину – має антисептичні та регенеруючі властивості. Тонізує й освіжає шкіру голови, усуває лупу, регулює роботу сальних залоз шкіри голови, зміцнює волоски, посилює їх зростання.
Вода у формулі замінена настоєм розмарину з антиоксидантною дією.

Результат
Легке та швидке розчісування. М'які, зволожені локони. Яскравість кольору. Здоровий блиск.

Рекомендація до застосування
Перед використанням ретельно струсіть флакон. Наносити кондиціонер на довжину та кінчики волосся, уникаючи коренів та шкіри голови. Його можна наносити на сухі пасма в будь-який час для надання блиску та розгладжуючого ефекту, а також після миття на вологі пасма для легкого розчісування і додаткового захисту. Уникати потрапляння в очі. Не змивати.

Курс застосування
Універсальний курс застосування.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Isoamyl Laurate, C14-22 Alcohols, Aqua (Water), Brassicamidopropyl Dimethylamine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, C12-20 Alkyl Glucoside, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract , Aspartic Acid, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Cetyl Alcohol, Mel (Honey), Dehydroacetic Acid, Arginine, Phytantriol, Lavandula Angustifoli ) Flower Extract, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-22, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limon
Organic cultivation.
Rosmarinus Officinalis Leaf Aqueous Infusion = Rosemary water.

Кондиціонер ЗАХИСТ КОЛЬОРУ незмивний з соняшником та медом Apivita Color Protect Leave In Conditioner With Sunflower & Honey
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.