Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ A-DERMA MOISTURIZING BODY LOTION

Час застосування: Універсальний
Бренд: A-Derma
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: Pierre Fabre
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до атопії
  • Суха
Країна реєстрації: Франція
Лосьйон для тіла зволожувальний A-Derma Moisturizing Body Lotion фото
ОПИС

Лосьйон для тіла зволожувальний A-Derma Moisturizing Body Lotion

Лосьйон для тіла зволожуючий A-Derma Moisturizing Body Lotion на основі натуральних компонентів створений для підтримки оптимального рівня гідратації сухої та атопічної шкіри, повноцінного насичення поживними речовинами. Лосьйон має абсолютно унікальний склад та ультралегку структуру, які забезпечують швидке проникнення на всі рівні епідермісу, тотальне зволоження кожного шару та стимуляцію вироблення колагену. До складу зволожуючого лосьйону від французького бренду входять натуральні екстракти, ефірні олії та вітаміни, які ефективно знижують подразнення, загоюють та вирівнюють тон, позбавляють рельєфних ділянок, посилюють процеси утворення колагену та еластину, а також прискорюють регенерацію тканин та волокон. Має натуральну рослинну основу, легку текстуру, швидко вбирається. Не обтяжує шкіру, не перевантажує; Після застосування лосьйону на основі екстракту вівса шкіра набуває рівного тону, насичується антиоксидантами і мікроелементами, робить покрив м'яким і рівним, позбавляє лущення і сприяє збереженню молодості. Підходить дорослим та дітям, гіпоалергенний.

Призначення
Оздоровлюючий та регенераційний ефект;
Усуває лущення та сухість;
Поліпшує стан атопічної та зневодненої шкіри;
Стимулює вироблення колагену.

Властивості
Лосьйон швидко вбирається та насичує покрив вітамінами та рослинними екстрактами, усуває сухість та лущення покриву, посилює синтез колагену та еластину, підтягує та розгладжує мікрорельєф, підвищує рівень гідратації, зберігає шкіру свіжою та гладкою.

Активні компоненти
Екстракт вівса Реальба надає глибоке зволожуючу та поживну дію, відмінно бореться з лущенням та запальними процесами шкіри, усуває в'ялість та блідість, заспокоює роздратування та знімає почервоніння.
Гліцерин забезпечує оптимальну гідратацію на всіх рівнях дерми та збереження зволоження протягом дня, ефективно запечатує вологу всередині клітин та попереджає трансепідермальну втрату вологи.
Сквалан сприяє підвищенню місцевого імунітету шкірного покриву, посилює синтез колагену, має антибактеріальну дію, посилює вироблення антитіл проти патогенної мікрофлори, оздоровлює шкіру.
Диметикон швидко та ефективно знімає лущення та усуває дискомфорт, загоює пошкоджені структури клітин, вирівнює тон та мікрорельєф, посилює м'якість та гладкість шкіри.

Результат
Вершковий лосьйон забезпечує шкірі, схильній до атопії та лущення м'яке зволоження та повноцінне живлення, насичує мікроелементами і робить покрив м'яким, гладким, здоровішим і щільнішим, усуває дискомфорт та відлущує омертвілі клітини епідермісу, що суттєво прискорює регенерацію та оновлення клеток.

Рекомендації до застосування
Лосьйон наноситься на шкіру тіла (або лише проблемні ділянки) м'якими масажними рухами до повного вбирання. Застосовувати після очищення шкіри від забруднень.

Склад:
Water (Aqua), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Propylene Glycol, C14-22 Alcoholq, Dimethicone, Fragrance (Parfum), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract*, Benzoic Acid, C12-20 Alkyl Glucoside, C20-22 Alcohols, C20-22 Alkyl Phosphate, Caprylyl Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 60, Sodium Hydroxide, Sorbitan Isostearate, Squalane, Xanthan Gum.

Лосьйон для тіла зволожувальний A-Derma Moisturizing Body Lotion
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.