Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІННО-МІНЕРАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ЖИРНОЇ І СХИЛЬНОЇ ДО АКНЕ ШКІРИ BIOTRADE ACNE OUT BUDS

Час застосування: З їжею
Бренд: Biotrade
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при: Вугровий висип (акне)
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Biotrade Cosmeceuticals
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Призначення товару:
  • Від акне
  • При вугрових висипаннях
  • Відновлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Комбінована
  • Схильна до почервоніння
Країна виробництва: Болгарія
Країна реєстрації: Болгарія
Вітамінно-мінеральний комплекс для жирної і схильної до акне шкіри Biotrade Acne Out Buds фото
ОПИС

Вітамінно-мінеральний комплекс для жирної і схильної до акне шкіри Biotrade Acne Out Buds

Харчова добавка для жирної та проблемної шкіри, що містить пивні дріжджі, вітаміни А, Е та D, магній, цинк та селен. Поєднання вітамінів та мінералів сприяє підтримці здоров'я, чистоти та свіжості шкіри, а також нормальної функції імунної системи. Ідеально збалансована формула позитивно впливає обмін речовин в організмі і не підвищує апетит. Вітаміни для обличчя можна використовувати і людям без проблемної шкіри, оскільки вони містять важливі та необхідні для здоров'я та правильного функціонування організму інгредієнти. Сприяє покращенню стану шкіри, волосся та нігтів. Форма випуску – капсули 30 шт. у блістері.

Призначення
Харчова добавка для будь-якого типу шкіри, особливо для проблемної з видимими недосконалостями – юнацькими прищиками, чорними цятками.

Властивості:

  • Зберігає шкіру здоровою, чистою та свіжою.
  • Підтримує нормальну функцію імунної системи.
  • Стимулює процес відновлення.
  • Антиоксидантна, поживна та регенеруюча дія.

Активні компоненти
Пивні дріжджі – природне джерело вітамінів групи В, цінних амінокислот, мінералів та мікроелементів, що роблять шкіру гладкою та пружною; благотворно впливають на волосся і нігті і сприяють його природній красі.
Магній – мінерал, який забезпечує енергію для підтримки нормальної роботи м'язів, нервів та серця, підтримує імунну систему, здоров'я м'язів та кісток, волосся та нігтів.
Вітамін А – має живильну, освіжаючу та омолоджуючу дію; стимулює та активує оновлення клітин, посилює колагеногенез шкіри.
Вітамін Е – антиоксидантна дія, підвищує захисні функції шкіри та зменшує трансепідермальну втрату води; має протизапальну дію і підвищує еластичність шкіри.
Вітамін D – допомагає генерувати нові клітини і сприяє нормальному гормональному балансу всього організму.
Цинк – заспокійлива, загоювальна, протизапальна та підсушуюча дія на шкіру, для захисту шкіри від нефізіологічного старіння.
Селен – антиоксидант, важливий для нормального функціонування щитовидної залози, для нормальної роботи імунної системи; допомагає підтримувати хороший стан волосся та нігтів, незамінний у ряді метаболічних процесів.

Рекомендації до застосування:

  1. Приймати по одній капсулі щодня, бажано перед їжею.
  2. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу
  3. Завжди дотримуйтесь збалансованої дієти і не покладайтеся лише на добавки.
  4. При вживанні різних видів добавок перевіряйте кількість дубльованих вітамінів та мінералів, щоб не перевищувати рекомендовану добову норму. Тобто, якщо ви приймаєте дві комбінації вітамінів і в обох присутній вітамін E або вітамін A, перевірте загальну кількість, яку ви прийматимете, і якщо вона перевищує добову дозу, виключіть зі свого раціону один продукт або зверніться до лікаря.
  5. Acne Out – це вітаміни та мінерали для догляду за шкірою обличчя, вони безпечні для всіх дорослих при нормальному та розумному використанні.
  6. Приймати комплекс Acne Out під час вагітності безпечно, оскільки вітаміни і мінерали, що містяться в ньому, знаходяться в межах денної норми. Важливо лише бути обережними при поєднанні з іншими добавками, що містять вітамін А, адже його дози не слід перевищувати.

Склад:
Пивні дріжджі – 150 мг
Магній (оксид магнію) – 100 мг
Вітамін Е (d-альфа-токоферол) - 20 мг α-ТЕ
Цинк (глюконат цинку) – 8 мг
Вітамін А (бета-каротин) – 400 мкг
Селен (селеніт натрію) – 100 мкг
Вітамін D (холекальциферол) – 5 мкг

Не містить парабени, сульфати. Не тестується на тваринах.

Вітамінно-мінеральний комплекс для жирної і схильної до акне шкіри Biotrade Acne Out Buds
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.