Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТКАНИННА МАСКА "ЯГОДИ АСАЇ" HOLIKA HOLIKA PURE ESSENCE MASK SHEET ACAI BERRY

Час застосування: Універсальний
Бренд: Holika Holika
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Одноразова
  • Тканинна
Виробник: Enprani Co Ltd
Вік: від 18
Класифікація: Натуральна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Тонізація
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Тканинна маска
ОПИС

Тканинна маска "Ягоди асаї" Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry

Тканинна маска "Ягоди асаї" Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry це делікатне очищення і позбавлення шкіри від грубого верхнього шару, максимальна м'якість і новизна покриву. Зміст екстракту ягід асаї насичує шкіру мікроелементами і природними кислотами, які забезпечують імунний захист клітин, тонізують, зволожують, надають пружність і еластичність, покращують текстуру і зовнішній вигляд шкіри. Маска надає шкірі яскравість і вирівнює тон, прискорює відновлення клітин і оздоровлює.

Призначення
М'який пілінг;
Зволожує і живить;
Насичує вітамінами і кислотами;
Прискорює вироблення колагену;
Вирівнює тон і мікрорельєф;
Покращує текстуру і пом'якшує;
Оздоровлює і омолоджує.

Властивості
Тканинна маска з ягодами асаї сприяє очищенню шкірного покриву від грубих мертвих клітин, стимулює оновлення покриву, регенерацію клітин і тканин, прискорює вироблення колагену, зміцнює ліпідний бар'єр, освіжає шкіру.

Активні компоненти
Екстракт центелли надає шкірі пружність, відновлює і поновлення клітинний склад, зволожує і глибоко живить шкіру, розгладжує нерівності рельєфу, стимулює синтез колагену.
Ягоди асаї інтенсивно насичують покрив вітамінами і мікроелементами, живлять, пом'якшують, забезпечують глибокий м'який пілінг, стимулюють відновлення тканин.
Фіалка і ромашка знімають запальні реакції, живлять, тонізують, зволожують, усувають лущення та свербіж, стимулюють синтез гіалуронової кислоти, прискорюють обмінні процеси в клітинах і регенерацію тканин.
Екстракт цитрусових відлущує і оновлює покрив, освітлює зайву пігментацію, вирівнює тон.
Гіалуронова кислота підвищує рівень гідратації, прискорює омолодження і розгладжує шкіру, зберігає клітини і тканини зволоженими, а шкіру пружною і гладенькою.

Результат
Маска з ягодами асаї пом'якшує і очищає шкіру, прискорює регенерацію, робить покрив м'яким і гладким, природно-насиченим енергією і вітамінами, шкіра свіжа і підтягнута, тонізована і оновлена.

Застосування
Після очищення і тонізації шкіри обличчя нанести тканинну маску і залишити для впливу на 10-20 хвилин. Потім зняти і дати залишкам есенції повністю вбратися в шкіру. Не допускати висихання маски на обличчі і попадання есенції в очі.

Склад
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, 1,2-Hexanediol, Hydroxyethylcellulose, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Glyceryl Caprylate, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Allantoin, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Viola Tricolor Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Lavandula Angustifolia ( Lavender) Oil, Centaurea Cyanus Flower Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Disodium EDTA.

Тканинна маска "Ягоди асаї" Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.