Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОЛОЧКО АНТЕЛІОС ДЕРМО-ПЕДІАТРІКС СОНЦЕЗАХИСНЕ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА НЕМОВЛЯТ, SPF50+ LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS BEBE LOTION SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Молочко
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: Від 6 місяців
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Молочко АНТЕЛІОС Дермо-педіатрікс сонцезахисне для дітей та немовлят, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Bebe Lotion SPF50+ фото
ОПИС

Молочко АНТЕЛІОС Дермо-педіатрікс сонцезахисне для дітей та немовлят, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Bebe Lotion SPF50+

Сонцезахисне молочко захищає від непрямих сонячних променів. Рекомендований для дітей від 6 місяців. Гладка та комфортна текстура гіпоалергенна та пройшла дерматологічні випробування на атопічній шкірі. Змішана система фільтрації забезпечує дуже широкий радіаційний захист і щодня захищає тендітну дитячу шкіру. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Водостійкий, захищає від сонячних променів, не викликає вугрового висипу. Зволожує та заспокоює шкіру, зміцнюючи її захисний бар'єр.

Активні компоненти
XL-Protect - потужна комбінація UV-фільтрів та антиоксидантів не тільки забезпечує захист шкіри від широкого спектру UVA- та UVB-променів, але й оберігає від інших агресивних факторів, у тому числі інфрачервоного випромінювання та забрудненого навколишнього середовища.
Олія каріте (Ши) - це зволожуючий активний інгредієнт. Зміцнює захисний бар'єр шкіри.
Термальна вода La Roche-Posay має заспокійливі та антиоксидантні властивості завдяки високому вмісту селену. Запобігає появі вільних радикалів під дією променів UVA та UVB.

Спосіб застосування
Захищайте немовлят та маленьких дітей від впливу прямих сонячних променів. Для найкращого захисту одягайте на дітей та немовлят панамку, футболку та сонячні окуляри. Непряма дія сонячних променів може бути небезпечною. Сонцезахисні засоби не забезпечують стовідсотковий захист від сонця. Наносите засіб перед виходом із будинку на всі відкриті частини тіла малюка. Для рівномірного захисту часто і в достатній кількості наносите засіб повторно, особливо після того, як дитина спітніла. Уникайте області навколо очей. При попаданні в очі негайно та ретельно промийте водою. Уникайте влучення засобу на тканини. Зберігайте у недоступному для дітей місці.

Склад
AQUA / WATER, GLYCERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ALCOHOL DENAT., TITANIUM DIOXIDE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIMETHICONE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, PROPYLENE GLYCOL, SYNTHETIC WAX, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ALUMINUM HYDROXIDE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, PALMITIC ACID, PEG -100 STEARATE, PEG-8 LAURATE, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE.

Протестовано під контролем дерматологів та педіатрів. Протестовано на алергічні реакції. Без аромату.

Молочко АНТЕЛІОС Дермо-педіатрікс сонцезахисне для дітей та немовлят, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Bebe Lotion SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.