Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ COLOR PROTECT З АНТИОКСИДАНТАМИ MARIE FRESH COSMETICS COLOR PROTECTION SET (H/SHM/250ML + H/COND/200ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Пофарбовані
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист кольору
  • Для блиску
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір для фарбованого волосся Color Protect з антиоксидантами Marie Fresh Cosmetics Color Protection Set (h/shm/250ml + h/cond/200ml) фото
ОПИС

Набір для фарбованого волосся Color Protect з антиоксидантами Marie Fresh Cosmetics Color Protection Set (h/shm/250ml + h/cond/200ml)

Стійке фарбування провокує ламкість і сухість вашого волосся, тому після фарбування потрібен спеціальний догляд. Marie Fresh Cosmetics розробив нову лінійку, яка ідеально підійде для фарбованого та знебарвленого волосся на кожен день. Шампунь та кондиціонер розроблені на основі інноваційної технології FiberHance™ BM, яка пролонгує яскравий колір волосся, інтенсивно відновлює та зміцнює внутрішню структуру кератину волосся на молекулярному рівні. Як результат, волосся втричі щільніше, захищене від пошкоджень і вимивання кольору.

1. Шампунь для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Shampoo, 250 мл.
Шампунь для професійного догляду за фарбованим волоссям. Ретельно очищає шкіру голови від забруднень завдяки натуральним мийним речовинам. Унікальна система захисту кольору на основі потужних антиоксидантів із ягід годжі та протеїнів кіноа захищає волосся від швидкого вимивання фарби, знебарвлення та появи додаткових небажаних підтонів. Тепер ви зможете насолоджуватися сяючим волоссям та ідеальним кольором набагато довше! Підходить для фарбованого та знебарвленого волосся.

2. Кондиціонер для фарбованого волосся Marie Fresh Cosmetics Color Protect Conditioner, 200 мл.
Кондиціонер для професійного догляду за фарбованим волоссям надає миттєву м'якість і надзвичайний блиск, не обтяжуючи пасма. Унікальна система захисту кольору на основі потужних антиоксидантів із ягід годжі та протеїнів кіноа забезпечує яскравий стійкий колір. Гідролізований кератин інтенсивно доглядає за волоссям, яке було пошкоджене під час фарбування, прибирає сухість та жорсткість. Тепер ви зможете насолоджуватися сяючим волоссям та ідеальним кольором набагато довше! Надає додатковий захист від фізичних пошкоджень - механічного тертя, надмірного випаровування води, негативного впливу хлорованої води, важких металів, перепаду температур тощо.

 

Набір для фарбованого волосся Color Protect з антиоксидантами Marie Fresh Cosmetics Color Protection Set (h/shm/250ml + h/cond/200ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.