Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "КОМПЛЕКСНИЙ ДОГЛЯД ЗА МОЛОДОЮ ЖИРНОЮ ТА КОМБІНОВАНОЮ ШКІРОЮ З ПІНКОЮ" MARIE FRESH COSMETICS COMPLEX SKIN CARE SET (OIL/150ML + FOAM/160ML + TONIC/150ML + CR/30ML + EYE/CR/12ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік:
  • від 18
  • 20+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Матування
  • Регулювання жирності
  • При вугрових висипаннях
  • Від чорних цяток
  • Від набряків і темних кіл
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Комбінована
  • Чутлива
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір
ОПИС

Набір "Комплексний догляд за молодою жирною та комбінованою шкірою з пінкою" Marie Fresh Cosmetics Complex Skin Care Set (oil/150ml + foam/160ml + tonic/150ml + cr/30ml + eye/cr/12ml)

Комплексний  набір складається з п’яти засобів і покриває всі обов’язкові етапи догляду: демакіяж, очищення, тонізація, зволоження для шкіри обличчя та повік. Збалансований склад кожного засобу спеціально комбінований, щоб в комплексі давати надзвичайний та помітний ефект - зменшення жирності, запобігання висипання, зменшення набряків та синяви під очима, ефект сяючої шкіри зсередини. 

До складу набору входить:

1. Гідрофільна олія з саліциловою кислотою для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Oil-To-Milk Cleanser For Oily Skin, 150 мл.
Мультифункціональний і фізіологічний засіб нового покоління з неймовірно легкою, комфортною текстурою і безпечним натуральним складом. Гідрофільна олія розроблена на основі двох емульгаторів, які забезпечують густу текстуру та ефективно розчиняють жирові забруднення, макіяж та шкірний себум. Текстура засобу покроково трансформується з олії в гель і гелю в молочко. Таким чином, очищення відбувається дуже делікатно, без стресу для жирної та комбінованої шкіри обличчя та контуру очей. Завдяки олії насіння коноплі, саліциловій кислоті та зеленій глині засіб очищає пори, заспокоює шкіру, запобігає появі висипів та зменшує надмірний блиск шкіри.

2. Пінка для вмивання для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Cleansing Foam, 160 мл.
Завдяки комплексу ПАР природного походження, пінка ефективно очищає і зволожує шкіру обличчя, зберігаючи її мікробіом. Комплекс ферментованих мінералів — підвищує енергетичний потенціал клітин, відновлює баланс та повертає природний тонус шкіри, вирівнює її тон. Регулює виділення себуму, матує, запобігає появі висипань. Пінка для вмивання - це другий і обов'язковий етап по догляду за шкірою, після гідрофільної олії-гелю.

3. Тонік з ферментованими мінералами для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Face Toner, 150 мл.
Тонізація - це неодмінна частина ритуалу для догляду за шкірою, яка завершує етап очищення обличчя. Тонік із ферментованими мінералами для жирної та комбінованої шкіри від Marie Fresh Cosmetics розроблений на основі гідролату м'яти. Засіб освіжає і вітамінізує шкіру обличчя, має протизапальні властивості і запобігає появі висипань. У складі присутні ферментовані мінерали Цинку, Міді, Магнію, Заліза та Силиція, що балансують виділення себуму, які роблять шкіру більш сяючою та гладкою. Клінічно доведено, що ферментовані мінерали відновлюють пошкоджений захисний бар'єр та ущільнюють шкіру до 11,2%, зміцнюють імунітет шкіри та дозволяють самостійно боротися з розвитком патогенних бактерій, які провокують висипання.

4. Матуючий крем для жирної й комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Mattifying Face Cream, 30 мл.
Матуючий крем розроблений на основі легких природних емолентів і сквалана, які не закупорюють пори, не створюють неприємної плівки на обличчі. Активний склад із саліциловою кислотою та сіркою мають потужні протизапальні властивості та ефективно борються з висипаннями, покращують колір та рельєф обличчя. Неагресивна система консервації, яка не провокує додаткове запалення для шкіри, а навпаки, працює як пребіотик, тобто стимулює розвиток корисних бактерій для її захисту.

5. Крем для повік з екстрактом зеленої кави 20+ Marie Fresh Cosmetics Eye Cream, 12 мл.
Крем для повік 20+ підходить для щоденного використання. Екстракт зеленої кави освітлює шкіру навколо очей та зменшує набряки. Батер манго живить шкіру і запобігає появі зморшок. Комплекс полісахаридів забезпечує оптимальний рівень зволоженості шкіри протягом 12 годин.

Набір "Комплексний догляд за молодою жирною та комбінованою шкірою з пінкою" Marie Fresh Cosmetics Complex Skin Care Set (oil/150ml + foam/160ml + tonic/150ml + cr/30ml + eye/cr/12ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.