Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАТУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ЖИРНОЇ Й КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS MATTIFYING FACE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Крем
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Матування
  • Регулювання жирності
  • При вугрових висипаннях
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Матуючий крем для жирної й комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Mattifying Face Cream фото
ОПИС

Матуючий крем для жирної й комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Mattifying Face Cream

Матуючий крем розроблений на основі легких природних емолентів і сквалана, які не закупорюють пори, не створюють неприємної плівки на обличчі. Активний склад із саліциловою кислотою та сіркою мають потужні протизапальні властивості та ефективно борються з висипаннями, покращують колір та рельєф обличчя. Неагресивна система консервації, яка не провокує додаткове запалення для шкіри, а навпаки, працює як пребіотик, тобто стимулює розвиток корисних бактерій для її захисту.

Призначення
- Глибоко зволожує шкіру;
- Зегулює роботу сальних залоз і матує;
- Запобігає виникненню висипань;
- Покращує тургор та тонус шкіри;
– Вирівнює рельєф.

Активні компоненти
Екстракт китайського женьшеню – клінічно доведено зменшує виділення себуму на 37%, регулює появу запалень та подразнень, зменшує появу запальних елементів на 17%.
Саліцилова кислота та Цинк РСА – глибоко очищають пори від накопиченого себуму, візуально їх зменшують, борються із запальними елементами та запобігають появі нових.
Комплекс 7 рослинних екстрактів - шавлії, плющу, лимона, фукусу та інших - з сильно вираженими протизапальними властивостями, прибирають висипання та заспокоюють запальну реакцію, запобігають появі нових закритих та відкритих комедонів та інших висипань.
Пудра бамбука – делікатно полірує шкіру обличчя, робить її матовою та шовковистою.
Екстракт розмарину та шавлії, вітаміни Е та С – потужні антиоксиданти, що захищають шкіру від негативного УФ впливу та передчасного старіння.
Алантоїн та пантенол – зменшують роздратування, моментально знімають почервоніння та заспокоюють шкіру обличчя.
Комплекс природних емолентів та оливковий сквалан - ідеально підходять для жирної та комбінованої шкіри. Завдяки їм текстура крему легка, засіб не залишає плівки та обтяжує шкіру, не закупорює пори та не провокує висипання.
Комплекс пребіотиків - зміцнює та відновлює захисний бар'єр шкіри, зменшує чутливість шкіри та працює як інноваційний консервант у засобі.

Застосування
1. Попередньо ретельно очистіть шкіру за схемою: гідрофільна олія – пінка або гель для вмивання – тонік.
2. Невелику порцію крему (1-2 натискання помпи) рівномірно розподіліть по обличчю.
Використовувати можна вранці та ввечері за 30 хв до сну. Можна використовувати під макіяж.

Склад:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Corylus Avellana Seed Oil, Dimethyl Sulfone, Cetearyl Alcohol, Squalane, Dipropylene Glycol, Cetearyl Olivate, Glycerin, Arginine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Gluconolactone, Propanediol, Sorbitan Olivate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Astragalus Membranaceus Root Extract, Alcohol, Lecithin, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Panthenol, Zinc PCA, Salicylic Acid, Allantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Parfum, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.

Матуючий крем для жирної й комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Mattifying Face Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.