Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "КОМПЛЕКСНИЙ ДОГЛЯД ЗА ЗРІЛОЮ СУХОЮ ТА НОРМАЛЬНОЮ ШКІРОЮ З ГЕЛЕМ" MARIE FRESH COSMETICS COMPLEX SKIN CARE SET (OIL/150ML + GEL/150ML + TONIC/150ML + CR/2X30ML + EYE/CR/12ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік:
  • від 18
  • 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Від куперозу, розацеа
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Від набряків і темних кіл
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Нормальна
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір
ОПИС

Набір "Комплексний догляд за зрілою сухою та нормальною шкірою з гелем" Marie Fresh Cosmetics Complex Skin Care Set (oil/150ml + gel/150ml + tonic/150ml + cr/2x30ml + eye/cr/12ml)

Суха та нормальна шкіра зазвичай має дрібно зморшкуватий тип старіння, що супроводжується появою гусячих лапок, дрібних та глибоких зморшок біля губ, на лобі та щоках. Комплексний  набір складається з шести засобів і покриває всі обов’язкові етапи догляду: демакіяж, очищення, тонізація, зволоження та омолоджувальний ефект шкіри обличчя та повік. Збалансований склад кожного засобу спеціально комбінований, щоб в комплексі давати надзвичайний та помітний ефект - розгладження дрібних зморшок, зменшення глибини великих зморшок, осяяний тон обличчя, ефект наповненою та свіжої шкіри.

До складу набору входить:

1. Гідрофільна олія з олією макадамії для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Oil-To-Milk Cleanser, 150 мл.
Гідрофільна олія з олією макадамії - фізіологічний засіб, що очищає нового покоління з неймовірною таючою, комфортною текстурою і з безпечним натуральним складом. Створює захисний бар'єр шкіри та повністю розкладається у природному середовищі. Текстура засобу покроково трансформується з олії в гель, та якщо з гелю в молочко. Підходить для чутливої, сухої та нормальної шкіри обличчя та контуру очей.

2. Заспокійливий гель для вмивання сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Soothing Jelly Cleanser, 150 мл.
Гель для вмивання - це другий і обов'язковий етап догляду за шкірою, після гідрофільної олії. Фізіологічний гель на основі інноваційного гелеутворювача з фосфоліпідами делікатно очищає шкіру обличчя і, при цьому, відновлює пошкоджені ділянки шкіри, даруючи їм шовковистість. Активний склад з вітаміном F «скріплює» клітини епідермісу та відновлює цілісність захисного бар'єру, запобігає зневодненню шкіри. Комплекс пребіотиків сприяє розвитку здорового мікробіома шкіри та зменшує її чутливість. Двоступенева система зволоження на основі водоростей збільшує рівень зволоженості шкіри на 48%. Справляється з легким не водостійким макіяжем. Підходить для чутливої шкіри.

3. Тонік з гіалуроновою кислотою для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Face Toner, 150 мл.
Тонізація - неодмінна частина ритуалу для догляду за шкірою, яка завершує етап очищення обличчя. Зволожуючий тонік з гіалуроновою кислотою для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics - це 3D зволоження завдяки структурі природних полісахаридів TREHALOSE та PULLULAN. Ультра зволоження забезпечується в результаті створення непомітної сітки з полісахаридів, яка поглинає вологу з навколишнього середовища та притягує її до шкіри, що забезпечує моментальне відчуття наповненості шкіри. Гіалуронова кислота зволожує шкіру, а алое віра, гідролат жасмину та пантенол усувають подразнення, мікротріщини та зменшують чутливість шкіри.

4. Крем для повік 30-40+ з пептидами і коензимом Q10 Marie Fresh Cosmetics Eye Cream, 12 мл.
Крем для повік 30-40+ підходить для щоденного використання. Пептид розгладжує дрібні зморшки та запобігає появі нових. Потужні антиоксиданти бета-глюкан та коензим Q10 забезпечують оптимальний рівень колагену та еластину для шкіри навколо очей, покращують щільність та еластичність шкіри.

5. Денний крем проти зморщок для зрілої сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Wrinkle Cream, 30 мл
Денний крем інтенсивно зволожує та захищає зрілу суху, нормальну та чутливу шкіру від негативних факторів навколишнього середовища: перепаду температур, вітру тощо. Комплекс пептидів розгладжує та зменшує глибину зморшок та зламів, покращує еластичність та пружність шкіри. Фітостероли та вітамін F відновлюють та забезпечують цілісність захисного бар'єру, сприяють загоєнню мікротріщин. Зволожуючі комплекси з гіалуроновою кислотою інтенсивно зволожують шкіру, розгладжують зморшки, викликані сухістю, прибирають лущення та відчуття сухості. Крем для обличчя має легку, але насичену текстуру, яка відмінно наноситься на обличчя, моментально поглинається, залишаючи почуття глибокого зволоження та живлення.

6. Нічний крем проти зморщок з пептидами для зрілої сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Wrinkle Night Cream, 30 мл.
Нічний крем має більш концентровану формулу, оскільки вночі відбуваються всі репаративні процеси в організмі. У цей момент важливо дати шкірі максимальну кількість будівельного матеріалу – незамінні жирні кислоти, вітаміни, антиоксиданти. Крем не перенасичує шкіру і не закупорює пори. Рекомендуємо наносити засіб не менше, ніж за 30 хвилин до сну. Використовувати тільки ввечері.

Набір "Комплексний догляд за зрілою сухою та нормальною шкірою з гелем" Marie Fresh Cosmetics Complex Skin Care Set (oil/150ml + gel/150ml + tonic/150ml + cr/2x30ml + eye/cr/12ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.