Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ НАБІР ДЛЯ ТІЛА MARIE FRESH COSMETICS ANTI-CELLULITE BODY SET (B/CR/250ML + B/CR/300ML + B/SCRUB/250ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Покращення кровообігу
  • Відлущування
  • Від целюліту
  • Корекція
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Антицелюлітний набір для тіла Marie Fresh Cosmetics Anti-Cellulite Body Set (b/cr/250ml + b/cr/300ml + b/scrub/250ml) фото
ОПИС

Антицелюлітний набір для тіла Marie Fresh Cosmetics Anti-Cellulite Body Set (b/cr/250ml + b/cr/300ml + b/scrub/250ml)

Антицелюлітна серія для тіла розроблена на основі запатентованої новітньої технології CAFFEINE MICROPATCH® 24. Цей актив створює невидиму сітку на шкірі, в якій знаходиться 20% кофеїну та повільно протягом дня виділяє кофеїн. Актив має потужну ліполітичну дію. На відміну від звичайного кофеїну, інноваційний Caffeine Micropatch на 114% глибше проникає у шкіру, що дозволяє ефективніше розщеплювати накопичення та боротися з целюлітом. Він активує природний дренаж рідин – зменшує набряки, викликані через накопичення рідини, допомагає усувати токсини та надлишок води. До складу набір входить:

1. Антицелюлітний ліполітичний скраб для тіла Marie Fresh Cosmetics Body Sculpt Scrub, 250 мл.
Скраб м'яко полірує шкіру без травмування ліпідного шару. Вирівнює рельєф шкіри, бореться із апельсиновою кіркою. Розганяє надлишкові жирові відкладення і воду, що застоялася. Стимулює кровообіг і бореться із целюлітом.

2. Антицелюлітний ліполітичний крем для тіла Marie Fresh Cosmetics Body Sculpt Cream, 150 мл.
Крем інтенсивно розщеплює та уповільнює ріст підшкірних жирових відкладень, виводить шлаки та зайву рідину. Глибоко зволожує та живить шкіру, залишаючи відчуття шовковистості. Помітно моделює, підтягує контури тіла, має потужний дренажний ефект і швидко позбавляє неприємної "апельсинової кірки".

3. Антицелюлітне термоактивне обгортання для тіла, 300 мл.
Завдяки активному складу крем проникає на 3 см углиб шкіри, нагріває її та чинить лімфодренажний ефект. Розроблене на основі інноваційної технології 20% біодоступного кофеїну, який на 112% активніше проникає у шкіру, ніж звичайне обгортання з кофеїном та активно розщеплює жирові відкладення, застої води тощо. Комплекс червоних водоростей зменшує процеси застою води, виводить зайву рідину та токсини з організму.

Антицелюлітний набір для тіла Marie Fresh Cosmetics Anti-Cellulite Body Set (b/cr/250ml + b/cr/300ml + b/scrub/250ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.