Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ ЛІПОЛІТИЧНИЙ СКРАБ ДЛЯ ТІЛА MARIE FRESH COSMETICS BODY SCULPT SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Скраб
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Покращення кровообігу
  • Відлущування
  • Від целюліту
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Антицелюлітний ліполітичний скраб для тіла Marie Fresh Cosmetics Body Sculpt Scrub фото
ОПИС

Антицелюлітний ліполітичний скраб для тіла Marie Fresh Cosmetics Body Sculpt Scrub

Антицелюлітний ліполітичний скраб для тіла розроблений на основі інноваційної технології 20% біодоступного кофеїну, який на 112% активніше проникає в шкіру, ніж звичайний скраб з кофеїном та активно розщеплює жирові відкладення та бореться з апельсиновою кіркою. Комплекс червоних водоростей зменшує процеси застою води, виводить зайву рідину з організму. Основні скрабуючі частинки - вулканічний перліт, який завдяки спеціальній термічній обробці набуває круглої та гладкої форми. На відміну від гострих кутів солі, кавових чи виноградних зерен перліт делікатно та ефективно полірує шкіру тіла без пошкодження захисного бар'єру.

Призначення
- М'яко полірує шкіру без травмування ліпідного шару;
- Вирівнює рельєф шкіри, бореться з апельсиновою кіркою;
- Розганяє надлишкові жирові відкладення та застояну воду;
- Стимулює кровообіг і бореться з целюлітом.

Активні компоненти
Комплекс кофеїну Micropatch - на 112% краще та інтенсивніше проникає у шкіру та прискорює розщеплення накопичених жирових відкладень, запобігає появі нових.
Комплекс червоної водорості SLIM-EXCESS – працює в комплексі з кофеїном, інтенсивно розщеплює та уповільнює ріст підшкірних жирових відкладень, виводить шлаки та зайву рідину.
Бікарбонат натрію (сода), перліт (вулканічне скло), целюлоза та шелак – абсолютно натуральні та біорозкладні скрабуючі частинки, які спеціально оброблені та за допомогою круглих країв м'яко полірують шкіру без травмування ліпідного бар'єру.
Мигдальне масло - зволожує та відновлює захисну функцію шкіри.

Застосування
1 - На чисту вологу шкіру нанесіть скраб і помасажуйте тіло круговими рухами, особливу увагу приділяйте проблемним зонам.
2 - Змийте водою.
3 - Після цього нанесіть антицелюлітне термоактивне обгортання або антицелюлітний ліполітичний крем.
Застосовувати 2-5 разів на тиждень.

Склад:
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Bicarbonate, Glycerin, Perlite, Sucrose Stearate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Salicylic Acid, Caffeine, Propylene Glycol Alginate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sucrose Laurate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Cellulose, Shellac, Sodium Chloride, Aqua, Alcohol, Parfume, Citral, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77288.

Антицелюлітний ліполітичний скраб для тіла Marie Fresh Cosmetics Body Sculpt Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.