Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДОСКОНАЛИЙ ОСВІТЛЮЮЧИЙ КРЕМ З СВІТЛОВІДБИВАЮЧИМИ ЧАСТИНКАМИ HORMETA HORME WHITE DIVINE OPALESCENCE BRIGHTENING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Hormeta
Тип продукту: Крем
Виробник: Hormeta C.A.
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Освітлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Вікова
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Досконалий освітлюючий крем з світловідбиваючими частинками Hormeta Horme White Divine Opalescence Brightening Cream фото
ОПИС

Досконалий освітлюючий крем з світловідбиваючими частинками Hormeta Horme White Divine Opalescence Brightening Cream

Якщо ви не з чуток знайомі з проблемою пігментації та постійно з нею боретеся, зверніть увагу на крем для видалення пігментації від швейцарського бренду преміумкласу Hormeta Horme White Divine Opalescence Brightening Cream. Крем проти пігментних плям розроблений для зменшення їх інтенсивності та запобігання появі, а також для освітлення та вирівнювання тону шкіри. Божественна текстура кольору білого опала інтенсивно зволожує шкіру, пом'якшує, надаючи атласну гладкість. Випускається у флаконі із дозатором об'ємом 30 мл.

Призначення
Крем для вирівнювання тону шкіри помітно освітлює колір обличчя, зменшує появу епідермальних пігментних плям, відновлює однорідність шкірного покриву та його природне сяйво, а також забезпечує зволоження та еластичність.

Активні компоненти
HORMETA комплекс OLIGOCOS-5 – ексклюзивний комплекс цінних олігоелементів (Mg, Mn, Zn, Si, Cu) зволожує, захищає, відновлює епідерміс, стимулює процеси клітинного оновлення.
Комплекс проти пігментних плям з екстрактом зеленого горошку – освітлює пігментні плями та вирівнює тон шкіри.
Вітамін С – вітамін молодості, антиоксидант, що освітлює шкірний покрив.
Мікросфери soft-фокус – злегка матують, м'яко розсіюють світло, "розтушовують" і приховують недоліки та нерівності шкіри.
Сонцезахисні та мінеральні фільтри – забезпечують повний захист від сонячного випромінювання.

Результат:

  • 90% – менш тьмяний колір обличчя;
  • 86% – рівний тон;
  • 81% – сяйво;
  • 76% – свіжість;
  • 86% – зволоження.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та/або ввечері на ретельно очищене обличчя та шию.

Склад:
Water (Aqua), Octinoxate (Ethylhexyl Methoxycinnamate), Isononyl Isononanoate, C10-18 Triglycerides, Dicaprylyl Ether, Nylon 6/12, Pentylene Glycol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Malto Shea Butter), Ascorbyl Tetraisopalmitate, Zea Mays (Corn) Germ Oil, Phenoxyethanol, PEG-75 Stearate, Sucrose Dilaurate, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene2, Cete , Pisum Sativum (Pea) Extract, Lauryl Glucoside, Alcohol, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Chlorhexidine Digluconate, Potassium Sorbate, Magnesium Sulfate, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Vulgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Zinc Sulfate, Manganese Sulfate, Potassium Silicate.

Досконалий освітлюючий крем з світловідбиваючими частинками Hormeta Horme White Divine Opalescence Brightening Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.