Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ОРТЕЗ ДЛЯ ЗМЕНШЕННЯ БОЛЮ В КОЛІНІ ШЛЯХОМ РОЗВАНТАЖЕННЯ МЕДІАЛЬНОЇ ЧАСТИНИ КОЛІННОГО СУГЛОБА BAUERFEIND SOFTEC® OA

Тип продукту: Ортез
Колір: Титан
Материал:
  • Пластик
  • Алюминий
  • Трикотаж
Виробник: Bauerfeind
Призначення товару: Остеоатроз колінного суглоба
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Мультифункціональний ортез для зменшення болю в коліні шляхом розвантаження медіальної частини колінного суглоба Bauerfeind SofTec® OA фото
ОПИС

Мультифункціональний ортез для зменшення болю в коліні шляхом розвантаження медіальної частини колінного суглоба Bauerfeind SofTec® OA


Патологическая подвижность колена, неуверенность движений, невозможность заниматься спортом, а иногда и просто нормально ходить… Это результат нестабильности коленного сустава, болей в колене, остеоартроза, поражений мениска. В этом случае вернуть свободу движений поможет SofTec® OA.

SofTec® OA - многофункциональный ортез, устраняющий патологическую подвижность коленного сустава, и восстанавливающий нарушенную функцию при его нестабильности.

В наружной части ортеза SofTec® OA расположена шарнирная углепластиковая вставку с двумя связанными между собой воздушными камерами: одна на бедре, другая – на голени. При накачивании этих камер воздухом (с помощью имеющейся в комплекте «груши») они смещают бедро и голень, увеличивая тем самым суставную щель во внутренней части сустава.

Блягодаря этому уменьшаются боли в внутренней части коленного сустава. Пациент сам решает сколько воздуха накачать в камеры, или, другими словами, насколько увеличить суставную щель во внутренней части колена. При этом он ориентируется на свои болевые ощущения.

Шарнир ортеза полностью повторяет движения в коленном суставе, поэтому ортез не создает для него стресса во время движения.

Для того, чтоб купить ортез для уменьшения боли в колене Bauerfeind SofTec® OA Вам осталось сделать всего несколько кликов.

Мультифункціональний ортез для зменшення болю в коліні шляхом розвантаження медіальної частини колінного суглоба Bauerfeind SofTec® OA
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.