Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА-АНТИОКСИДАНТ З ВІТАМІНОМ С 15% BABE LABORATORIOS ANTIOX SERUM WITH VITAMIN C 15%

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від фотостаріння
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сироватка-антиоксидант з вітаміном С 15% Babe Laboratorios Antiox Serum with Vitamin C 15% фото
ОПИС

Сироватка-антиоксидант з вітаміном С 15% Babe Laboratorios Antiox Serum with Vitamin C 15%

Наша шкіра регулярно страждає від окисного стресу, забруднення, інфрачервоного та синього світла. Все це призводить до тьмяності, передчасного фотостаріння шкіри, а також викликає гіперпігментацію, вікові плями тощо. Сиворотка з Вітаміном С від ВАВЕ Laboratorios забезпечує надійний захист і відновлення шкіри. Синергія антиоксидантів ефективно протидіє фото старінню, бореться з гіперпігментацією, прибирає сліди втоми, розгладжує і зменшує вираженість зморшок, підвищує пружність і ущільнює тонку шкіру. Має легку не липку текстуру і приємний аромат. При регулярному використанні сприяє оздоровленню, омолодженню і красивому сяйву шкіри. Випускається у флаконі об'ємом 30 мл.

Призначення
Потужний засіб для ревіталізації, захисту клітинної ДНК та освітлення шкіри. Показана до використання для тьмяної та втомленої шкіри, а також для запобігання фотостарінню і при активному перебування на сонці. 

Активні компоненти
Стабільний вітамін С 15% - комбінація двох типів Вітаміну С останнього покоління (жиророзчинний + гідро розчинний) забезпечує посилений ефект, підвищену проникаючу здатність і діє на всіх трьох шарах шкіри. Захищає від стресових факторів навколишнього середовища. Сприяє виробленню колагену. Освітлює темні плями та допомагає у боротьбі з акне.
Інкапсульована ферулова кислота 0,10% - стабілізує вітамін С і підвищує фотозахисні властивості сироватки (в поєднанні з вітаміном С збільшує фотозахисні властивості засобу), має виражену антибактеріальну дію, сприятливо впливаючи на шкіру із запаленнями, пригнічує зростання бактерій на поверхні епідермісу і швидше заживляє ранки та дрібні висипання. Захищає шкіру від пошкодження вільними радикалами, які вважаються одними з найголовніших каталізаторів старіння, які провокують передчасну появу зморшок, гіперпігментацію, втрату пружності і в'ялість шкіри. 
Карнозин 20% - природний антиоксидант, який захищає від шкідливого впливу інфрачервоного випромінення та синього світла.
Пре-Постбіотик 0,50% - пробіотичний лізат, що одночасно підвищує імунокомпетентність шкіри і живить мікробіоту. Сприяє балансу та відновленню мікробіома шкіри. Швидко зволожує, покращуючи її зовнішній вигляд, зміцнює бар'єрну функцію та заспокоює дерму.
Гіалуронова кислота 0,10% - зволожує шкіру.

Рекомендація до застосування
Нанесіть 3-4 краплі на чисту суху шкіру обличчя, шиї та декольте. Розподіліть та почекайте до повного поглинання. 

Склад:
Aqua · 3-o-ethyl Ascorbic Acid · Propylene Glycol · Propanediol · Citric Acid · Ferulic Acid · Carnosine · Saponaria Officinalis Leaf/root Extract · Sodium Hyaluronate · Glycerin · Dimethicone · Sodium Citrate · Inulin · Ppg-26-buteth-26 · Sodium Benzoate · Polyacrylate Crosspolymer-6  · Sodium Metabisulfite · Tetrasodium Glutamate Diacetate · Peg-40 Hydrogenated Castor Oil · Potassium Sorbate · Polysilicone-11 · Tetrahexyldecyl Ascorbate · Xanthan Gum · Alpha-glucan Oligosaccharide · Phospholipids · Butylene Glycol · Polyglyceryl-10 Laurate · Caprylic/capric Triglyceride · Decyl Glucoside · Caprylyl Glycol · Hexylene Glycol · Parfum · Phenoxyethanol.

Сироватка-антиоксидант з вітаміном С 15% Babe Laboratorios Antiox Serum with Vitamin C 15%
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.