Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ КОРЕКЦІЇ НАБРЯКІВ ПІД ОЧИМА LIERAC DIOPTI PUFFINESS CORRECTION GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Lierac
Тип продукту: Гель
Виробник: Lierac
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Втома шкіри
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель для корекції набряків під очима Lierac Diopti Puffiness Correction Gel фото
ОПИС

Гель для корекції набряків під очима Lierac Diopti Puffiness Correction Gel

Справжній професійний догляд за областю навколо очей, гель для корекції набряклості коригує всі набряклості (затримка рідини, жир і провисання шкіри). В основі формули запатентований екстракт імбиру, що володіє дренуючими властивостями, у поєднанні з полімерами, що підтягують. Ці активні інгредієнти були спеціально обрані через їхню цілеспрямовану дію на набряки. Результати видно відразу і зберігаються надовго: зовнішній вигляд та обсяг мішків зменшуються. Область навколо очей тонізується та зволожується, надаючи оновленому вигляду. Випускається в тюбику 15 мл.

Призначення
Інтенсивно знімає набряклість і втому, усуває мішки і темні кола. Значно підтягує шкіру, підвищує пружність. Покращує тон шкіри. Зволожує і живить, тонізує.

Властивості
Його легка гелеподібна текстура, що складається на 96% з інгредієнтів натурального походження, забезпечує свіжість та миттєвий протинабряковий ефект. Формула не містить ароматів і пройшла випробування під дерматологічним та офтальмологічним контролем. Підходить для чутливих очей.

Активні компоненти
Екстракт імбиру 100% натурального походження посилює кровообіг і бореться з набряковим станом тканин шкіри, що викликає набряклість.
Полімери Tensor, 100% натурального походження, утворюють на поверхні шкіри стійку, гнучку та рухливу плівку, яка підтримує зволоження, забезпечуючи миттєвий та комфортний підтягуючий ефект.

Спосіб застосування
Наносити гель, еквівалентний рисовому зерну, під ділянку очей вранці та ввечері після сироватки та перед кремом. Розгладьте текстуру зсередини назовні і завершіть легким постукуванням.

Склад:
AQUA / WATER / EAU. TRIETHYL CITRATE. GLYCERIN. PROPANEDIOL. BUTYLENE GLYCOL. SODIUM POLYACRYLATE. ISOPENTYLDIOL. CARBOMER. CELLULOSE GUM. ZINGIBER ZERUMBET EXTRACT. PHENETHYL ALCOHOL. CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT. SODIUM BENZOATE. CITRIC ACID. KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT. 1295C.

Гель для корекції набряків під очима Lierac Diopti Puffiness Correction Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.