Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ НЕВИДИМИЙ ПРОЗОРИЙ СТІК ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА SPF 50 BABE LABORATORIOS INVISIBLE STICK SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Стік
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: 12+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Матування
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сонцезахисний невидимий прозорий стік для обличчя і тіла SPF 50 Babe Laboratorios Invisible Stick SPF 50 фото
ОПИС

Сонцезахисний невидимий прозорий стік для обличчя і тіла SPF 50 Babe Laboratorios Invisible Stick SPF 50

Сонцезахисний стік для обличчя та тіла з широким спектром захисту SPF 50 має унікальний компактний формат, який зручно брати із собою всюди, де б ви не були. Над зручне нанесення дозволяє швидко оновити свій сонцезахист протягом дня. Ідеальне рішення для делікатних ділянок, татуювань та шрамів. Водостійкий. Обсяг 30 гр.

Призначення
Ефективно захищає від усіх спектрів випромінення, що негативно впливають на стан шкіри (UVB, UVA, HEV та IR). Відмінно зволожує шкіру, при цьому залишає після себе матовий невидимий фініш. 

Активні компоненти
Комбінація сонячних фільтрів, що допомагають захистити шкіру від шкідливого сонячного проміння (UVB + UVA).
Бісаболол 0,10% - активний інгредієнт із заспокійливою, регенеруючою та зволожуючою дією. Забезпечує комфорт та гарне самопочуття шкіри.

Рекомендація до застосування
Рівномірно нанесіть засіб за допомогою аплікатора на тіло за 20 хвилин до виходу на вулицю. При постійному перебуванні на сонці, регулярно оновлюйте кожні кілька годин.

Склад:
AQUA, DICAPRYLYL CARBONATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPANEDIOL, SILICA, NIACINAMIDE, DIBUTYL ADIPATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE,C20-22 ALKYL PHOSPHATE, CI 77891,C20-22 ALCOHOLS, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, CARNOSINE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL,CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES,1,2-HEXANEDIOL,CI 77492,XANTHAN GUM, CI 77491,POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6,CI 77499,BHT, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, o-CYMEN-5-OL.

Некомедогенний. Гіпоалергенний. Без мінеральних олій. Без спирту. Без фталатів. Без барвників. Без парабенів. Не алергенний аромат. Дерматологічно випробувано.

 


 

Сонцезахисний невидимий прозорий стік для обличчя і тіла SPF 50 Babe Laboratorios Invisible Stick SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.