Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

CОНЦЕЗАХИСНИЙ МАТУЮЧИЙ СУПЕР ФЛЮЇД ВВ З ТОНУЮЧИМ ЕФЕКТОМ SPF 50 BABE LABORATORIOS SUPER FLUID COLOR FOTOPROTECTOR MATIFICANTE SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: 12+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонування
  • Від запалення шкіри
  • Матування
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Жирна
  • Комбінована
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Cонцезахисний матуючий супер флюїд ВВ з тонуючим ефектом SPF 50 Babe Laboratorios Super Fluid Color Fotoprotector Matificante SPF 50 фото
ОПИС

Cонцезахисний матуючий супер флюїд ВВ з тонуючим ефектом SPF 50 Babe Laboratorios Super Fluid Color Fotoprotector Matificante SPF 50

Сонцезахисний флюїд ВВ з тонуючим і матуючим ефектом - це щоденний захист, зволоження та догляд протягом року. Завдяки універсальному легкому тонуючому ефекту забезпечує рівномірний колір обличчя. Адаптується до будь-якого відтінку шкіри. Залишає після нанесення матовий шовковистий фініш. З ним шкіра добре зволожена, але не має жирного блиску. Ідеальний продукт, завдяки якому не буде жодних виправдань, коли йдеться про захист вашої шкіри 365 днів на рік, незалежно від того, чи знаходитесь ви в офісі, чи засмагаєте на пляжі. Підходить для всіх типів шкіри. Особливо показаний для комбінованої, жирної та схильної до акне шкіри. Водостійкий і не щипає очі! Super Fluid забезпечує високий фотозахист обличчя у зручному форматі для щоденного використання. Обсяг 50 мл.

Призначення
Високий рівень захисту від сонячного, цифрового та інфрачервоного випромінення (UVB, UVA, HEV та IR), що викликають передчасне старіння, пігментацію і погіршення загального стану шкіри. Має потужну антиоксидантну дію.

Властивості
Super Fluid Color Matificante - це тонуюча і яка не містить олій версія фотопротектора, яка забезпечить захист, не змащуючи шкіру і не закупорюючи пори. Додасть шкірі здорового тону і зменшить будь-які невеликі почервоніння та прищі, які можуть виникнути у вас. 

Використовуйте його відразу після щоденного зволожуючого крему, і ви побачите, як ваша шкіра стане соковитішою і шовковистішою. Крім того, Super Fluid не тільки забезпечує захист від сонячних променів, але й захищає від інфрачервоних променів, синього світла, що випромінюється екранами та мобільними пристроями, а також забруднення. 

Активні компоненти
Комбінація сонячних фільтрів, що допомагають захистити шкіру від шкідливого сонячного проміння (UVB + UVA).
Ніацинамід 4% (вітамін B3 Active) допомагає збалансувати жирну шкіру, зменшуючи прищі та запобігаючи їх повторній появі. Крім того, він чинить заспокійливу дію, особливо на чутливу і схильну до акне шкіру.
Карнозин 0,20% - природний антиоксидант, який, крім дії проти вільних радикалів, збільшує зв'язування білків (еластин та колаген) з м'язами, а також захищає та покращує їхню реакцію, забезпечуючи велику пружність. Він відіграє роль протидії в процесі лікування та покращує гідратацію, запобігаючи втраті води.
Гіалуронова кислота 0,10% - природний компонент нашого тіла, який притягує та утримує воду, зберігаючи шкіру зволоженою.

Рекомендація до застосування
Рівномірно нанесіть на обличчя за 20 хвилин до виходу на сонце. При постійному перебуванні на сонці, регулярно оновлюйте кожні кілька годин.

Склад:
Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propanediol, Silica, Niacinamide, Dibutyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,c20-22 Alkyl Phosphate, Ci 77891,c20-22 Alcohols, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Carnosine, Sodium Hyaluronate, Tocopherol,caprylyl/capryl Glucoside, Hydrogenated Palm Glycerides,1,2-hexanediol,ci 77492,xanthan Gum, Ci 77491,polyacrylate Crosspolymer-6,ci 77499,bht, Sodium Hydroxide, Parfum,o-cymen-5-ol.

Некомедогенний. Гіпоалергенний. Без мінеральних олій. Без спирту. Без фталатів. Без барвників. Без парабенів. Не алергенний аромат. Дерматологічно випробувано.

 

Cонцезахисний матуючий супер флюїд ВВ з тонуючим ефектом SPF 50 Babe Laboratorios Super Fluid Color Fotoprotector Matificante SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.