Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ СОНЦЕЗАХИСНИЙ СУПЕР ФЛЮЇД SPF 50 З ПАНТЕНОЛОМ І ПРЕБІОТИКОМ BABE LABORATORIOS PEDIATRIC SUPER FLUID SUNSCREEN SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Антиоксидантна дія
  • Захист від сонця
  • Заспокійлива дія
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитячий сонцезахисний супер флюїд SPF 50 з пантенолом і пребіотиком Babe Laboratorios Pediatric Super Fluid Sunscreen SPF 50 фото
ОПИС

Дитячий сонцезахисний супер флюїд SPF 50 з пантенолом і пребіотиком Babe Laboratorios Pediatric Super Fluid Sunscreen SPF 50

Фотозахист важливий 365 днів на рік, але насамперед він важливий для шкіри малюків. Для захисту шкіри обличчя представляємо Pediatric Super Fluid SPF50. Зволожуючий сонцезахисний флюїд з високим рівнем захисту спеціально розроблений для ніжної шкіри немовлят і дітей, який забезпечує високий захист UVA і UVB обличчя. Також може бути використаний для тіла. Підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої і з дуже світлим фототипом. Його надлегка текстура чудово розподіляється та поглинається. Не щипає очі при випадковому потраплянні. У складі містить пантенол і пребіотик, що турбуються про мікробіом дитячої шкіри. Обсяг 50 мл.

Важливо! Уникайте тривалого перебування на сонці дітей віком до 6 місяців.

Призначення
Захист від сонця з рівномірним покриттям для всіх типів чутливої ​​шкіри дітей та немовлят.

Властивості
Однією з його основних характеристик є надлегка текстура, що швидко вбирається, не залишає білих слідів і не щипає очі. Ідеально підходить для ефективного нанесення на дитячу шкіру швидким, зручним та простим способом. Містить пребіотик, який активує природні захисні сили шкіри та відновлює бар'єрну функцію, а також активні інгредієнти, такі як пантенол, карнозин та гіалуронова кислота. Продукт, який можна повторно наносити при дії на шкіру на відкритому повітрі. Зручний формат, який можна брати із собою будь-куди.

Активні компоненти
Комбінація сонячних фільтрів, що допомагають захистити шкіру від шкідливого сонячного проміння (UVB + UVA).
Пребіотик 2% відновлює баланс та зміцнює екосистему шкіри. Перша лінія захисту від зовнішніх агресій (забруднення довкілля, кліматичні чинники, інтенсивне використання мила).
Пантенол 1% - провітамін В5. Отриманий з вітаміну В5 при місцевому застосуванні завдяки своїй низькій молекулярній масі здатний проникати в епідерміс і метаболізуватися у вітамін В5. Має заспокійливу дію, знімаючи відчуття сверблячки, роздратування та почервоніння. Регенерує шкіру та відновлює її природну бар'єрну функцію. Зменшує втрату води, зберігаючи шкіру м'якою та еластичною.
Карнозин 0,20% - природний антиоксидант, який, крім дії проти вільних радикалів, збільшує зв'язування білків (еластин та колаген) з м'язами, а також захищає та покращує їхню реакцію, забезпечуючи велику пружність. Він відіграє роль протидії в процесі лікування та покращує гідратацію, запобігаючи втраті води.
Гіалуронова кислота 0,10% - природний компонент нашого тіла, який притягує та утримує воду, зберігаючи шкіру зволоженою.

Рекомендація до застосування
Рівномірно нанесіть на обличчя за 20 хвилин до виходу на вулицю. При постійному перебуванні на сонці, регулярно оновлюйте кожні кілька годин.

Склад:
Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propanediol, Dibutyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Inulin, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Panthenol, Alpha-glucan Oligosaccharide, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Carnosine, Caprylyl/capryl Glucoside, Xanthan Gum, 1,2-hexanediol, Sodium Hydroxide, O-cymen-5-ol, Pantolactone, Polyacrylate Crosspolymer-6, Citric Acid, BHT, Parfum.

Гіпоалергенний. Без мінеральних олій. Без спирту. Без фталатів. Без барвників. Без парабенів. Без консервантів. Без запаху. Дерматологічно, офтальмологічно, педіатрично протестовано.

Дитячий сонцезахисний супер флюїд SPF 50 з пантенолом і пребіотиком Babe Laboratorios Pediatric Super Fluid Sunscreen SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.