Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ RENE FURTERER 5 SENS ENHANCING SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Rene Furterer
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для блиску
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Шампунь для всіх типів волосся Rene Furterer 5 Sens Enhancing Shampoo фото
ОПИС

Шампунь для всіх типів волосся Rene Furterer 5 Sens Enhancing Shampoo

Ультра чутливий шампунь без силікону, збагачений дорогоцінною сумішшю п'яти рослинних олій, включаючи рицинова олія, розроблений для частого використання і підходить для всіх типів волосся. Його напівпрозора золотиста текстура пробуджує почуття і перетворюється на вишукану кремову повітряну піну, яка щодня живить волосся, не обтяжуючи його. Волосся залишається неймовірно м'яким, блискучим, легким і шовковистим, а приємний аромат огортає волосся чуттєвою і чарівною ноткою, що додатково робить ритуал ще емоційним.

Призначення
М'яко очищає та надає блиску.

Активні компоненти
Сафлорова олія - її поживна та пом'якшувальна сила ідеально підходить для сухого волосся, допомагаючи відновити еластичність та блиск.
Комбінація 5 натуральних рослинних олій - касторової, мигдальної, жожоба, сафлору і авокадо мають зволожуючі та поживні властивості. Вони зміцнюють гідроліпідну плівку, що захищає шкіру та волосся.

Результат
Очищає і живить волосся, роблячи його легким: 91%;
Надає миттєвого блиску: 95%;
Робить волосся неймовірно м'яким і шовковистим: 92%.

Рекомендація до застосування
Нанесіть на вологе волосся і спінити. Нанести повторно і залишити на 2-5 хвилин, потім добре змити водою.

Склад:
Water (Aqua). Sodium Laureth Sulfate. Glycerin. Peg-7 Glyceryl Cocoate. Lauryl Betaine. Coco-glucoside. Ceteareth-60 Myristyl Glycol. Fragrance (Parfum). Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Ascorbyl Palmitate. Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil (Carthamus Tinctorius Seed Oil). Citric Acid. Glyceryl Oleate. Hydrogenated Palm Glycerides Citrate. Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride. Lecithin. Persea Gratissima (Avocado) Oil (Persea Gratissima Oil). Phenoxyethanol. Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Prunus Amygdalus Dulcis Oil). Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus Communis Seed Oil). Salicylic Acid. Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Simmondsia Chinensis Seed Oil). Sodium Benzoate. Sodium Chloride. Tocopherol. Tocopheryl Acetate. Yellow 5 (Ci 19140). Yellow 6 (Ci 15985).

Шампунь для всіх типів волосся Rene Furterer 5 Sens Enhancing Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.