Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНЦЕНТРОВАНА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ FILORGA TIME-FILLER SHOT 5XP CONCENTRATED SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Filorga
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Laboratoires Filorga
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Мімічні зморшки
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Концентрована сироватка  для обличчя Filorga Time-Filler Shot 5XP Concentrated Serum фото
ОПИС

Концентрована сироватка для обличчя Filorga Time-Filler Shot 5XP Concentrated Serum

Концентрована антивікова сироватка Time-Filler Shot 5XP, розроблена лабораторіями Filorga, забезпечує корекцію п'яти ключових зон мімічних зморшок: лоб, ділянку навколо губ та очей, носогубні складки та ділянку між бровами. Завдяки точному аплікатору ви можете нанести засіб саме туди, куди вам потрібно. Вона має еластичну рідку текстуру та металевий кінчик, що забезпечує охолоджуючий ефект. Випускається у флаконі об'ємом 15 мл з аплікатором.

Призначення
Коригує і зменшує мімічні зморшки, що утворюються через повторювання скорочення м'язів обличчя.

Властивості
Щоб згладити та заповнити мімічні зморшки, а також розслабити риси обличчя, сироватка Time-Filler Shot 5XP заснована на висококонцентрованій формулі [60% активних речовин], що містить нейропептиди. Вони точно відтворюють дерморозслаблюючий ефект ботулотоксину (ботоксу), завдяки чому шкіра стає гладкою. Цей комплекс поєднується із захисними полісахаридами природного походження, які утворюють плівку на поверхні шкіри для тривалого зволоження, покращуючи проникнення активних інгредієнтів. Нарешті, зміцнюючий фермент, отриманий за допомогою біотехнології, покращує м'язовий тонус та забезпечує додаткову підтримку шкіри для більшої пружності.

Результат
Починаючи з 7-го дня, 84% жінок помічають корекцію риси особи (1).
Через 3 місяці 94% жінок кажуть, що їхні мімічні зморшки зменшились.
97% вважають, що їхня шкіра молодша і вони почуваються красивішими (2).
(1) Самооцінка – 32 добровольці – результати через 7 днів.
(2) Самооцінка – 31 жінка – результат через 84 дні застосування двічі на день.

Спосіб застосування
За допомогою аплікатора наносити вранці та ввечері безпосередньо на 5 ділянок, де розташовані мімічні зморшки: зморшки на лобі, «левова зморшка», «гусячі лапки», зморшки на верхній губі та у куточках губ. Помасажуйте пальцями до повного всмоктування.

Склад:
Aqua (Water, Eau), Pentylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Isostearyl Glycol, Glyceryl Isostearate, Isostearyl Isostearate, C13-15 Alkane, Betaine, Glycerin, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylaingredients : Aqua (Water, Eau), Pentylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Isostearyl Isostearate, C13-15 Alkane, Betaine, Glycerin, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Rosspolymer, Xanthan Gum, Methyl Gluceth-20, Oryza Sativa (Rice) Starch, Polyglyceryl-3 Laurate, Caprylyl Glycol, Sodium Levulinate, Levulinic Acid, Parfum (Fragrance), Polyglyceryl-6 Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Soy Protein, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Pectin,  Hydroxyethylcellulose, Bacillus/soybean Ferment Extract, Sodium Benzoate, Arginine, Proline, Serine, Sodium Hydroxide, Glucose, Acetyl Octapeptide-3, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Tocopherol, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate.te Crosspolymer, Xanthan Gum, Methyl Gluceth-20, Oryza Sativa.

Протестовано під дерматологічним контролем.

 

Концентрована сироватка для обличчя Filorga Time-Filler Shot 5XP Concentrated Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.