Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АКВА ГЕЛЬ-КРЕМ ГІАЛУРОН АКТИВ В3 ДЛЯ ОНОВЛЕННЯ КЛІТИН AVENE HYALURON ACTIV B3 CELL RENEWAL AQUA CREAM-IN-GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Avene
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Pierre Fabre
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Тьмяний колір обличчя
  • Відновлення
  • Від зморшок
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Аква гель-крем ГІАЛУРОН АКТИВ В3 для оновлення клітин Avene Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Aqua Cream-In-Gel фото
ОПИС

Аква гель-крем ГІАЛУРОН АКТИВ В3 для оновлення клітин Avene Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Aqua Cream-In-Gel

З віком усе пришвидшується. А також процес старіння клітин шкіри, які при цьому регенерують все повільніше та повільніше. Avene Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Aqua Cream-In-Gel - це антивіковий догляд, який підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Дерматологічні лабораторії Avène створили крем-гель Aqua Hyaluron Activ B3, концентрований на чистій гіалуроновій кислоті (високомолекулярній та низькій молекулярній масі) та ніацинаміді (у нормі 6%) з метою усунення причини старіння та продовження життєвого циклу клітин. Шкіра стає пружною, гладкою та сяючою вже з першого застосування. Невагома текстура крем-гелю з ніжним квітковим ароматом забезпечує швидке вбирання, не залишаючи відчуття липкості. Крем також є дуже гарною базою під макіяж. Форма випуску – баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
Розгладжує зморшки, покращує колір обличчя, освіжає, сприяє оновленню та відновленню шкіри.

Активні компоненти
Ніацинамід (6%), також званий вітаміном B3, стимулює клітини та продовжує їхнє життя, забезпечуючи довгострокову регенерацію шкіри. Зменшує зморшки та темні плями, підвищує еластичність шкіри.
Гіалуронова кислота природного походження має потужну зволожуючу дію, забезпечує розгладжування зморшок зсередини, покращує колір, підвищує пружність та омолодження шкіри.
91% інгредієнтів природного походження.

Рекомендація до застосування
Використовувати вранці та/або ввечері на обличчі, шиї та декольте окремо або після нанесення сироватки.

Склад:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua). Glycerin. Niacinamide. Squalane. Diglycerin. Persea Gratissima (Avocado) Oil (Persea Gratissima Oil). Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer. Polyglyceryl-10 Myristate. Sodium Hyaluronate. Adenosine. 1,2-hexanediol. Behenyl Alcohol. Caprylic/capric Triglyceride. Caprylyl Glycol. Caramel. Citric Acid. Fragrance (Parfum). Polysorbate 60. Sodium Citrate. Sorbitan Isostearate. Tocopheryl Glucoside. Water (Aqua). Xanthan Gum.

Аква гель-крем ГІАЛУРОН АКТИВ В3 для оновлення клітин Avene Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Aqua Cream-In-Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.