Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-ПІНА ДЛЯ ДУШУ RITUALS THE RITUAL OF SAKURA FOAMING SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Гель
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для душа
  • Тонізація
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Гель-піна для душу Rituals The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel фото
ОПИС

Гель-піна для душу Rituals The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel

Прийняття душу – це ритуал, що забезпечує чистоту тіла і думок. За допомогою гель-піни для душу The Ritual Of Sakura ви перенесетесь з власної ванни в ароматну казку. Струмені води ніжно взаємодіють із засобом, забезпечуючи м'який догляд за шкірою. Випробуйте задоволення повного розслаблення, не вдаючись до допомоги СПА-салонів. Унікальний гель при контакті з водою перетворюється на густу розкішну піну, залишаючи м'якою шкіру. Огортає ніжно-квітковим ароматом вишні та рисового молока. Домашній догляд теж може бути неймовірним!

Призначення
Ретельно очищає шкірний покрив від різноманітних повсякденних забруднень. Забезпечує пом'якшувальну та тонізувальну дію, не порушує природний рівень pH епідермісу. Підвищує еластичність та пружність шкірного покриву.

Активні компоненти
Екстракт рисового молока використовується при догляді за шкірою та тілом, щоб пом'якшити шкіру та надати їй здорового сяйва.
Вишня часто додається до складу, щоб заспокоїти та вирівняти тон шкіри. Чудовий колір вишні у цій колекції оточений свіжими, пікантними зеленими нотами та м'якими молочними відтінками.

Спосіб застосування
Струсіть засіб. Видавіть трохи гелю на руку і нанесіть на вологу шкіру тіла (гель перетвориться на густу, оксамитову піну під час контакту з водою). Залишки засобу змийте теплою водою.

Склад:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Isopentane, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Isopropyl Palmitate, Parfum / Fragrance, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Isobutane, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Oryza Sativa (rice) Extract, Glycerin, Prunus Cerasus (bitter Cherry) Extract, Butylene Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool. 
 

Гель-піна для душу Rituals The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.