Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-ПІНА ДЛЯ ДУШУ RITUALS THE RITUAL OF MEHR FOAMING SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Гель
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для душа
  • Тонізація
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Гель-піна для душу Rituals The Ritual Of Mehr Foaming Shower Gel фото
ОПИС

Гель-піна для душу Rituals The Ritual Of Mehr Foaming Shower Gel

Зарядіть душу сяючим світлом і позитивом за допомогою гелю для душу The Ritual of Mehr. Цей яскравий аромат відкривається блискучими верхніми цитрусовими нотами, змішаними з квітковими нотами серця і базовими нотами кедрового дерева. Унікальний гель при контакті з водою перетворюється на густу розкішну піну, залишаючи м'якою шкіру. Залишає ніжний аромат кедра та солодкого апельсина.

Призначення
Ретельно очищає шкірний покрив від різноманітних повсякденних забруднень. Забезпечує пом'якшувальну та тонізувальну дію, не порушує природний рівень pH епідермісу. Підвищує еластичність та пружність шкірного покриву.

Активні компоненти
Солодка апельсинова цедра добре відома своїми прекрасними перевагами для шкіри. Ефірна олія допоможе зарядити енергією, пом'якшити і заспокоїти шкіру.
Кедрове дерево допомагає заспокоїти тіло та розум.  Ця чиста, ароматна ефірна олія кедра має надихаючий деревний аромат, який допомагає освітлити вашу душу та зарядити її енергією.

Спосіб застосування
Струсіть засіб. Видавіть трохи гелю на руку і нанесіть на вологу шкіру тіла (гель перетвориться на густу, оксамитову піну під час контакту з водою). Залишки засобу змийте теплою водою.

Склад:
Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglycerides, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Juniperus Virginiana (Cedar) Wood Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. rylyl Glycol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide.

Гель-піна для душу Rituals The Ritual Of Mehr Foaming Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.