Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ТІЛА RITUALS THE RITUAL OF MEHR BODY SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Скраб
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Від целюліту
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Скраб для тіла Rituals The Ritual Of Mehr Body Scrub фото
ОПИС

Скраб для тіла Rituals The Ritual Of Mehr Body Scrub

Скраб для тіла від Rituals - це розкішне поєднання цукру та чудово заспокійливих олій.  Відлущуйте шкіру, щоб надати їй більш гладкого вигляду і відчуття, а також додайте додатковий рівень догляду за тілом. Його розкішна формула складається на 92,6% інгредієнтами природного походження. Багаті олії у формулі живлять, заспокоюють і заряджають шкіру енергією. Містить цукор і потужні частинки шкірки солодкого апельсина, які м'яко видаляють відмерлі клітини шкіри, роблячи її шовковистою, м'якою та сяючою. Має теплий цитрусово-деревний аромат.

Призначення
Делікатно видаляє ороговілі частинки епідермісу, наповнює клітини вологою, утримує водний баланс і живить шкірний покрив. Зменшує та запобігає появі «апельсинової кірки» та целюліту.

Активні компоненти
Солодка апельсинова цедра добре відома своїми прекрасними перевагами для шкіри. Ефірна олія допоможе зарядити енергією, пом'якшити і заспокоїти шкіру.
Кедрове дерево допомагає заспокоїти тіло та розум. Ця чиста ароматна ефірна олія кедра має стимулюючий деревний аромат, який допомагає освітлити і наповнити вашу душу енергією.

Спосіб застосування
Нанести легкими масажними рухами на вологу шкіру. Помасажуйте 2–3 хвилини та ретельно змийте водою. Потім нанесіть зволожуючий лосьйон чи крем. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Sucrose, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Parfum/Fragrance, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange Peel) Powder, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Juniperus Mexicana Wood Oil, Helianthus Annuus (Sunflower).

 

Скраб для тіла Rituals The Ritual Of Mehr Body Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.