Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ MADES COSMETICS FOR MEN (SH/GEL/150ML + ASH/BALM/100ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Mades Cosmetics
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Mades Cosmetics
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Для гоління
  • Охолоджуючий ефект
  • Тонізація
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Набір для чоловіків Mades Cosmetics For Men (sh/gel/150ml + ash/balm/100ml) фото
ОПИС

Набір для чоловіків Mades Cosmetics For Men (sh/gel/150ml + ash/balm/100ml)

До складу набору для чоловіків входить:

1. Бальзам охолоджуючий після гоління з оліями алое вера і екстрактом імбиру, 100 мл.
Турботливий охолоджуючий бальзам після гоління з біоактивними оліями, алое вера та екстрактом імбиру від Mades Cosmetics – чудова б'юті-знахідка для чоловіків. Інноваційний засіб нейтралізує больові відчуття, робить дрібні пошкодження майже невидимими та стимулює їх швидке загоєння. Цей результат можливий завдяки комплексу біологічно активних олій, охолоджувальному екстракту імбиру, загоювальним властивостям вітаміну Е, фіто-стеролам, що зміцнюють клітинну мембрану шкіри, бісабололу – найсильнішому загоювальному засобу. З бальзамом шкіра стає зволоженою, насиченою вишуканим глибоким ароматом та набуває здорового сяяння. Туба бальзаму має зручний дозатор, який дає можливість економно використовувати засіб. Завдяки своїй особливій консистенції, продукт швидко поглинається, не закупорюючи пори та не створюючи відчуття «липкості» та «стягнутості». Миттєво вбираючись, він здатний швидко й інтенсивно відновлювати шкіру після гоління.

2. Гель для душу з активованим бамбуковим вугіллям, 150 мл.
Безсульфатний освіжаючий гель для душу з активованим бамбуковим вугіллям від Mades Cosmetics – ідеальний доглядовий засіб для сильної статі. Засіб має насичений глибокий чорний колір, який під час намилювання перетворюється на високу білу піну. Суперочисні властивості гелю та глибокий детокс пов'язані з пористою структурою деревного вугілля, який абсорбує (вбирає) будь-які забруднення, токсини та мікроби. До складу геля входять масляні мікро-капсули (мигдалева та морингова олії), здатні проникати в очищені пори та насичувати цінними оліями і живильною вологою глибинні шари епідермісу. Після застосування шкіра стає бездоганно чистою, зволоженою та еластичною. Аромат гелю для душу спокусливий і складний, в ньому неперевершено поєднались деревинно-цитрусові ноти. Продукт рекомендований для всіх типів шкіри.

Набір для чоловіків Mades Cosmetics For Men (sh/gel/150ml + ash/balm/100ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.