Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "ДЕТОКСИКАЦІЯ ТА ЗАХИСТ" ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ MARIE FRESH COSMETICS DETOX & DEFENSE HAIR SET (SHMP/250ML + COND/250ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Детокс
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Захист
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір
ОПИС

Набір "Детоксикація та захист" для всіх типів волосся Marie Fresh Cosmetics Detox & Defense Hair Set (shmp/250ml + cond/250ml)

Набір Anti-pollution "Детоксикація та захист" підходить для всіх типів волосся та забезпечує глибокий детокс-ефект і захист від забруднень навколишнього середовища, хімічного та фізичного впливу. Рослинний комплекс на основі екстракту насіння рамбутана створює бар'єр, що захищає волосся і покращує його життєву силу. Як результат - волосся легко розчісується, стає блискучим, м'яким та шовковистим.

До складу набора входить:

1. Детокс шампунь з екстрактом рамбутана для всіх типів волосся Marie Fresh Cosmetics Detox Shampoo, 250 мл.
Як відомо, забруднення призводять до утворення речовин, що мають неприємний запах і зумовлюють чутливість шкіри голови. Детокс шампунь на основі миючих речовин з кокосу відмінно піниться і глибоко очищає шкіру голови та волосся. Ключовий компонент шампуню – екстракт рамбутану – завдяки глибокому детокс-ефекту на 30% пролонгує свіжий вигляд волосся та приємний запах. Засіб не містить агресивних сульфатів і не пересушує шкіру голови.

2. Кондиціонер з екстрактом рамбутана для всіх типів волосся Marie Fresh Cosmetics Defense Conditioner, 250 мл.
Кондиціонер для захисту волосся з екстрактом насіння рамбутану відновлює природний бар'єр волосся, пролонгує свіжий вигляд та приємний запах. Протеїни рису розгладжують волосяну кутикулу, посилюють захисну функцію волосся.

Набір "Детоксикація та захист" для всіх типів волосся Marie Fresh Cosmetics Detox & Defense Hair Set (shmp/250ml + cond/250ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.