Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ "СЯЙВО КОЛЬОРУ" ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ RENE FURTERER COLOR GLOW PROTECTING COLOR SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Пофарбовані
Виробник: Rene Furterer
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Захист кольору
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Шампунь
ОПИС

Шампунь "Сяйво кольору" для фарбованого волосся Rene Furterer Color Glow Protecting Color Shampoo

Подаруйте собі природній догляд з захистом кольору та отримайте неймовірну красу волосся разом з шампунем Rene Furterer Color Glow! Засіб на основі натуральних компонентів, м'яко очищує, доглядає та відновлює структуру локонів, має в собі потужний природній закріплювач пігменту, що запобігає втраті кольору, та амінокислоти, що, подібні кератину, добре розгладжують волосся. Ультрасенсорна текстура з чудовим квітковим ароматом перетворюється на вершкову пінну емульсію. Волосся повертає пружність і блиск, колір стає інтенсивним і стійким. Випускається у тубі об'ємом 200 мл.

Призначення
Безсульфатний шампунь для фарбованого волосся м'яко очищує, та одночасно запобігає втраті кольору. Зберігає колір в основі волосся, відновлюючи його структуру. Захищає та сприяє природному блиску.

Властивості
Його формула проти вицвітання, збагачена експертними активними інгредієнтами природного походження, поєднує в собі переваги органічних амінокислот Okara, подібних кератину, органічного екстракту гамамелісу, потужного рослинного фіксатора кольору, і антиоксидантної органічної ефірної олії лимона. Він фіксує пігмент у центрі волокна та закриває лусочки для оптимального блиску та кращого збереження кольору. 

ФОРМУЛА НЕ МІСТИТЬ АГРЕСИВНИХ КОМПОНЕНТІВ ТАКИХ ЯК:
- Феноксіетанол;
- Мінеральні олії;
- ГМО;
- Парафін;
- Синтетичні барвники;
- Лаурет-сульфат натрію;
- Фталати;
- Сировина тваринного походження.
 
Результат

  • Колір захищений, а його сяйво тримається до 8 тижнів. 
  • Волосся залишається м’якими та має здоровий блиск.

* Споживчий тест - 85 суб'єктів - 8 тижнів.

Рекомендації до застосування
Підходить для частого використання.  Нанесіть на вологе волосся і спіньте. Нанести повторно і залишити на 2-5 хвилин, потім добре змити водою.

Склад:
Water (Aqua). Lauryl Glucoside. Sodium Cocoyl Alaninate. Glycerin. Coco-betaine. Coco-glucoside. Glycol Distearate. 1,2-hexanediol. Arginine Hcl. Benzoic Acid. Cellulose. Cellulose Gum. Citric Acid. Citrus Limon (Lemon) Peel Oil (Citrus Limon Peel Oil). Fragrance (Parfum). Glycine Soja (Soybean) Seedcake Extract (Glycine Soja Seedcake Extract). Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract (Hamamelis Virginiana Leaf Extract). Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride. Lysine Hcl. Red 33 (Ci 17200). Sodium Benzoate. Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.

Активні інгредієнти, на 96% натурального походження. Має нейтральний рН. Не містить сульфатів і силікону. 

Шампунь "Сяйво кольору" для фарбованого волосся Rene Furterer Color Glow Protecting Color Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.