Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПРЕМІУМ РОЗКІШНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (ЗМІННИЙ БЛОК) LIERAC PREMIUM THE VOLUPTUOUS CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Lierac
Тип продукту: Крем
Виробник: Lierac
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Тьмяний колір обличчя
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Живлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Преміум розкішний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Premium The Voluptuous Cream фото
ОПИС

Преміум розкішний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Premium The Voluptuous Cream

Змінний блок преміум розкішного крему для обличчя Lierac Premium представлений в упаковці об'ємом 50 мл. Абсолютний антивіковий догляд The Voluptuous крем - це бестселер із насиченою текстурою. Створює ефект другої шкіри, робить шкіру бархатистою, дарує шкірі інтенсивне та тривале зволоження та задоволення від застосування. Коригуються всі ознаки старіння: зморшки, тонкі лінії, темні плями, відсутність пружності, сяйва, еластичності, щільності та сухість. Його густа, насичена і неймовірно комфортна кремова текстура ніжно оточує шкіру та надає їй бархатистості. Культовий ніжний квітковий аромат розкривається тонкими нотами жасмину, троянди та іланг-ілангу. Підходить для нормальної та сухої шкіри, включаючи чутливу. 

Призначення
Ліквідує всі видимі ознаки старіння та сухість шкіри, надає рівність кольору та чіткості контуру обличчя, зволожує та інтенсивно живить шкіру.

Технологія
Після 10 років досліджень Laboratoires Lierac визначила три білки-месенджери, які відіграють ключову роль у молодості шкіри:
- Білок [F OXO] захищає стовбурові клітини;
- Білок [G DF-11] перепрограмує старіючі клітини;
- Білок [N RF-2] підвищує життєздатність активних клітин.
[FGN] Технологія націлена на ці три білки, які відповідають за старіння шкіри, і мають омолоджуючу дію.

Активні компоненти
[FGN] Технологія - впливає на три типи клітин: стовбурові, старіючі та активні клітини. Вони впливають корекцію всіх ознак старіння.
Ніацинамід + гіалуронова кислота - ніацинамід запобігає та коригує пігментні плями. 100% гіалуронова кислота натурального походження інтенсивно зволожує та розгладжує шкіру.
Олія ши - інтенсивно живить шкіру та надає комфорту.
На 95% інгредієнтів натурального походження.

Рекомендація до застосування
Наносите вранці та ввечері на шкіру обличчя та шиї.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Caprylic/capric Triglyceride. Pentaerythrityl Tetraisostearate. Glycerin. Cetearyl Alcohol. C15-19 Alkane. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. Glyceryl Stearate. Niacinamide. Triethyl Citrate. Propanediol. Hexyldecanol. Hexyldecyl Laurate. Cetyl Palmitate. Mica. Propylene Glycol Dicaprylate/dicaprate. Octyldodecanol. Parfum / Fragrance. Jojoba Esters. Butylene Glycol. Cetearyl Glucoside. Cetyl Alcohol. Sodium Polyacrylate. Tocopheryl Acetate. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax. Sodium Stearoyl Glutamate. Citric Acid. Ethylhexylglycerin. Sodium Benzoate. Xanthan Gum. Adansonia Digitata Seed Extract. Sodium Hyaluronate. Lecithin. Tocopherol. Adenosine. Sempervivum Tectorum Extract. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Polyglycerin-3. Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract. 4126A.

Ефективність протестована під дерматологічним контролем. Веганська формула (не містить інгредієнтів тваринного походження).

Преміум розкішний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Premium The Voluptuous Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.