Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПРЕМІУМ ШОВКОВИСТИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (ЗМІННИЙ БЛОК) LIERAC PREMIUM THE SILKY CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Lierac
Тип продукту: Крем
Виробник: Lierac
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Тьмяний колір обличчя
  • Матування
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Преміум шовковистий крем для обличчя (змінний блок) Lierac Premium The Silky Cream фото
ОПИС

Преміум шовковистий крем для обличчя (змінний блок) Lierac Premium The Silky Cream

Змінний блок преміум шовковистого крему Lierac Premium представлений в упаковці об'ємом 50 мл. Абсолютний антивіковий догляд The Silky крем - це бестселер із полегшеною текстурою. Створює ефект другої шкіри, робить шкіру бархатистою, дарує шкірі інтенсивне та тривале зволоження та задоволення від застосування. Сприяє регенерації, коригує всі ознаки старіння, інтенсивно живить. Його насичена і ніжна кремова текстура ковзає по шкірі, як шовк, і створює легкий матуючий ефект. Культовий ніжний квітковий аромат засобу розкривається тонкими нотами жасмину, троянди та іланг-ілангу. Підходить для нормальної та комбінованої шкіри, включаючи чутливу. 

Призначення
Ліквідує всі видимі ознаки старіння шкіри, надає рівність кольору та чіткості контуру обличчя, зволожує та матує. Має ефект ліфтингу.

Технологія
Після 10 років досліджень Laboratoires Lierac визначила три білки-месенджери, які відіграють ключову роль у молодості шкіри:
- Білок [F OXO] захищає стовбурові клітини;
- Білок [G DF-11] перепрограмує старіючі клітини;
- Білок [N RF-2] підвищує життєздатність активних клітин.
[FGN] Технологія націлена на ці три білки, які відповідають за старіння шкіри, і надають омолоджуючу дію.

Активні компоненти
[FGN] Технологія - впливає на три типи клітин: стовбурові, старіючі та активні клітини. Вони впливають корекцію всіх ознак старіння.
Ніацинамід + гіалуронова кислота - ніацинамід запобігає та коригує пігментні плями. 100% гіалуронова кислота натурального походження інтенсивно зволожує та розгладжує шкіру.
Матуюча пудра на рослинній основі - надає шкірі легкого пудрового відтінку.
На 95% інгредієнтів натурального походження.

Рекомендація до застосування
Наносите вранці та ввечері на шкіру обличчя та шиї.

Склад:
Aqua / Water / Eau. C15-19 Alkane. Glycerin. Pentaerythrityl Tetraisostearate. Polyglyceryl-3 Distearate. Niacinamide. Octyldodecanol. Parfum / Fragrance. Butylene Glycol. C10-18 Triglycerides. Cetearyl Alcohol. Mica. Zea Mays (Corn) Starch. Arachidyl Alcohol. Propanediol. Tocopheryl Acetate. Behenyl Alcohol. Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer. Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer. Ethylhexylglycerin. Sodium Benzoate. Glyceryl Stearate Citrate. Tocopherol. Adansonia Digitata Seed Extract. Arachidyl Glucoside. Sodium Hyaluronate. Lecithin. Adenosine. Sempervivum Tectorum Extract. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Citric Acid. Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract. 4131a.

Ефективність протестована під дерматологічним контролем. Веганська формула (не містить інгредієнтів тваринного походження).

Преміум шовковистий крем для обличчя (змінний блок) Lierac Premium The Silky Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.