Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПРЕМІУМ КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ LIERAC PREMIUM THE EYE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Lierac
Тип продукту: Крем
Виробник: Lierac
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Преміум крем для контуру очей Lierac Premium The Eye Cream фото
ОПИС

Преміум крем для контуру очей Lierac Premium The Eye Cream

Абсолютний антивіковий догляд The Eye крем робить менш помітними темні кола та мішки під очима, розгладжує зморшки, піднімає верхню повіку. Основна формула поєднує в собі технологію [FGN] з горічівкою та ніацинамідом для боротьби з трьома причинами старіння шкіри. Збагачений перламутровими частинками, які м'яко освітлюють область навколо очей, коригує всі ознаки старіння контуру очей. Ультрабагата текстура бальзаму миттєво заповнює дрібні зморшки навколо очей, зменшує набряклість та темні кола під очима. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Випускається у баночці об'ємом 20 мл.

Призначення
Коригує всі ознаки старіння. Зволожує шкіру, зменшує набряклість очей, розгладжує зморшки, а також пом'якшує темні кола.

Технологія
Після 10 років досліджень Laboratoires Lierac визначила три білки-месенджери, які відіграють ключову роль у молодості шкіри:
- [ Ф OXO] захищає стовбурові клітини.
- [ГБілок [
- Білок [N RF-2] підвищує життєздатність активних клітин.
[FGN] Технологія націлена на ці три білки, які відповідають за старіння шкіри, і надає повну омолоджуючу дію.

Активні компоненти
[FGN] Технологія - впливає на три типи клітин: стовбурові, старіючі та активні клітини. Вони впливають корекцію всіх ознак старіння.
Ніацинамід - запобігає та коригує пігментні плями. 100% гіалуронова кислота натурального походження інтенсивно зволожує та розгладжує шкіру.
Горічівка - 100% натурального походження бореться з усіма проблемами очей: набряками, зморшками, тонкими лініями та недоліком сяйва.
На 95% інгредієнтів натурального походження.

Рекомендація до застосування
Наносите вранці та ввечері на шкіру навколо очей наприкінці догляду за шкірою (сироватка та крем), щоб скористатися перламутровими частинками, які злегка освітлюють область навколо очей.

Крок 1 - ГЛАДКІСТЬ: Нанесіть текстуру, рухаючись від внутрішнього кута ока і ковзаючи під оком до скроні, щоб стимулювати кровообіг. Виконайте той самий рух над оком. Повторіть цей рух тричі, потім перейдіть до іншого ока.
Крок 2. ЗНЯТТЯ НАБРЯКІВ: Зробіть невеликі стукаючі рухи кінчиками пальців від внутрішнього куточка ока до скроні, потім під бровою, від внутрішнього кута до скроні.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Propylene Glycol Dicaprylate/dicaprate. Glycerin. Isostearyl Isostearate. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. C15-19 Alkane. Cetyl Palmitate. Niacinamide. Behenyl Alcohol. Cetearyl Alcohol. Octyldodecanol. Glyceryl Stearate. Jojoba Esters. Sodium Polyacrylate. Butylene Glycol. Ci 77891 / Titanium Dioxide. Propanediol. Mica. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax. Sodium Stearoyl Glutamate. Tocopheryl Acetate. Citric Acid. Ethylhexylglycerin. Sodium Benzoate. Xanthan Gum. Adansonia Digitata Seed Extract. Silica. Lecithin. Tocopherol. Adenosine. Sempervivum Tectorum Extract. Polyglycerin-3. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Gentiana Lutea Root Extract. Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract. 4127A.

Дерматологічно та офтальмологічно протестовано. Веганська формула (не містить інгредієнтів тваринного походження).

Преміум крем для контуру очей Lierac Premium The Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.