Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ЯСЕН З ХЛОРГЕКСИДИНОМ 0,50% CURAPROX PERIO PLUS+ FOCUS PERIODONTAL GEL CHX 0,50

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Гель
Виробник: Curaden International AG
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • При пародонтиті
  • Відновлення
  • Захист
  • Лікування відкритих ран
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Гель для ясен з хлоргексидином 0,50% Curaprox Perio Plus+ Focus Periodontal Gel CHX 0,50 фото
ОПИС

Гель для ясен з хлоргексидином 0,50% Curaprox Perio Plus+ Focus Periodontal Gel CHX 0,50

Гель для ясен з хлоргексидином 0,50% - це ефективний і точний догляд за ранками, запаленнями та пошкодженнями у роті. З найвищою дозою CHX, Perio Plus+ Focus пригнічує запалення, викликане імплантатами та протезами, і захищає від пародонтиту та перимплантиту, позитивно впливає на ніжну структуру ясен. Містить гіалуронову кислоту для забезпечення прискореного відновлення тканин.

Гіалуронова кислота особливо корисна для загоєння ран: гіалуронова кислота зволожує верхні шари тканин, допомагаючи їм рости та оновлюватися, знижуючи ризик ускладнень і прискорюючи процес загоєння. Це пояснюється тим, що гіалуронова кислота полегшує міграцію і проліферацію клітин, сприяє утворенню грануляційної тканини, бореться з запальними процесами і прискорюється повторна епітелізація.

Використовувати не більше 7 днів.

Призначення
Запобігає накопиченню бактеріального нальоту, знижує ризик запального процесу і розвитку інфекцій. Прискорює процес регенерації. Має заспокійливий ефект і знижує рівень дискомфорту під час вживання їжі та напоїв.

Рекомендація до застосування
Нанесіть невелику кількість гелю пальцем або дуже м'якою зубною щіткою Curaprox на Ваші ясна масажними рухами, або нанесіть тонкий шар на внутрішню поверхню зубного протеза. 
Для нанесення в міжзубні проміжки використовуйте міжзубні йоршики Curaprox, попередньо покривши їх гелем. 
У випадку тривалих ознак виразок ясен або високої чутливості, перервіть лікування і проконсультуйтеся з лікарем. 

Увага: Не ковтати! Зберігати в місцях, недоступних для дітей, в прохолодному сухому місці. Особливі рекомендації щодо утилізації.

Склад:
Вода, пропіленгліколь, глюконат натрію, гідроксіетиклекулулоз, ксиліт, ПЕГ-40 гідрогенізована касторна олія, дихлорбензолхлорид, полісорбат 20, гіалуронат натрію, ароматизатор, циклодекстрин, феноксіетанол, VP/VA сополімер, сукралоза, хлорид цетилпіридинію, динатрію фосфат, натрій фосфат, лимонна кислота, екстракт фруктів цитрусових Амара (Цитрокс®), гліцерин, полилизин, гідрохлорид натрію, хлористий натрій.

Гель для ясен з хлоргексидином 0,50% Curaprox Perio Plus+ Focus Periodontal Gel CHX 0,50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.