Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНДИЦІОНЕР ПРОТИ ЛУПИ З ОРГАНІЧНОЮ КАВОЮ DR.ORGANIC COFFEE ANTI DANDRUFF CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від подразнення шкіри
  • Від лупи
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Суха
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Кондиціонер проти лупи з органічною кавою Dr.Organic Coffee Anti Dandruff Conditioner фото
ОПИС

Кондиціонер проти лупи з органічною кавою Dr.Organic Coffee Anti Dandruff Conditioner

Унікальний кондиціонер з органічними кавовими зернами проти лупи — це ідеальний спосіб ніжно та ефективно пом’якшити та оживити волосся, насолодитись інтенсивними ароматами кави, пачулі та кедра, мати здорове та відновлене волосся без лущення. Органічний продукт упакований у пластикову тубу HDPE, яка повністю переробляється, з поліпропіленовою кришкою. Підходить для веганів. Об'єм 200 мл.

Призначення
Забезпечує спрямовану дію на запобігання сухості та подразнення шкіри голови, ефективно прибирає лусочки, зменшує свербіж шкіри голови. 

Застосування
Нанести на вологе щойно очищене за допомогою шампуню волосся, залишити на бажаний період, змити теплою водою. Для досягнення оптимальних результатів рекомендовано використання Dr.Organic шампуню з кавовими зернами проти лупи. 

Склад:
Aqua, Aloe barbadensis leaf juice powder, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Brassicamidopropyl dimethylamine, Olea europaea (Olive) fruit oil, COFFEA CANEPHORA SEED EXTRACT (KEY EXTRACT: Coffee Extract), Piroctone olamine, Zinc PCA, Caffeine, Paullinia cupana (Guarana) seed extract, Piper nigrum (Black pepper) fruit extract, Urtica dioica (Nettle) leaf extract, Zingiber officinale (Ginger) root extract, Tocopherol (Vitamin E), Salicylic acid, Glycerin, Niacinamide (Vitamin B3), Panthenol (Provitamin B5), Salix alba (Willow) bark extract, Aspartic acid, Parfum, Mentha arvensis (Peppermint) oil, Lauryl alcohol, Sorbic acid, Dicaprylyl carbonate, Dicaprylyl ether, Citric acid, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Limonene, Linalool. organic.

Кондиціонер проти лупи з органічною кавою Dr.Organic Coffee Anti Dandruff Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.