Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЛІЯ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З МАРОККАНСЬКОЮ АРГАНОВОЮ ОЛІЄЮ DR.ORGANIC MOROCCAN ARGAN OIL FACIAL OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Олія
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Олія для обличчя з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Facial Oil фото
ОПИС

Олія для обличчя з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Facial Oil

Олія для обличчя містить цінну марокканську арганову олію, відому як «рідке золото». Має ідеальний вміст незамінних жирних кислот, природних антиоксидантів, вітаміну Е, поліфенолів, олеїнової та лінолевої кислот у комбінації з біоактивними, органічними екстрактами. В результаті регулярного використання шкіра стає гладенькою, глибоко зволоженою та відновленою. Має нежирну текстуру. Рекомендована для нормальної та сухої шкіри обличчя. Об'єм 30 мл.

Призначення
Інтенсивно живить та глибоко зволожує шкіру, стабілізує рівень її гідратації, забезпечує відчуття свіжості, відновлює природний колір обличчя, розгладжує зморшки, сприяє регенерації шкіри.

Застосування
Наносити перед доглядовим кремом вранці та ввечері. Уникайте прямого контакту з очима, у разі потрапляння добре промийте теплою водою. 

Склад:
Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil, Olea europaea (Olive) fruit oil, Dicaprylyl carbonate, Prunus amygdalus aulcis (Sweet almond) Oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract, Argania spinosa (Argan) kernel oil, Aleurites moluccana (Candlenut) seed oil, Limnanthes alba (Meadowfoam) seed oil, Moringa oleifera seed Oil, Rosa canina (Rosehip) fruit oil, Parfum, Tocopheryl acetate, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral.

Олія для обличчя з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Facial Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.