Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ СУХОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ З МАРОККАНСЬКОЮ АРГАНОВОЮ ОЛІЄЮ DR.ORGANIC MOROCCAN ARGAN OIL CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Сухі
  • Тонкі
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Conditioner фото
ОПИС

Кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Conditioner

Кондиціонер від Dr Organic містить цінну марокканську арганову олію, відому як «рідке золото». Має ідеальний вміст незамінних жирних кислот, природних антиоксидантів, вітаміну Е, поліфенолів, олеїнової та лінолевої кислот. Має приємний екзотично-пряний аромат. Рекомендован для сухого, тонкого та пошкодженого волосся. Сертифікований органічний продукт упакований у перероблену та повністю придатну для вторинної переробки ПЕТ-пляшку, ковпачок виготовлений з ПП пластику. Об'єм 265 мл.

Призначення
Інтенсивно зволожує, живить, пом'якшує, відновлює, зміцнює сухе, тонке та пошкоджене волосся. Робить його гладеньким та шовковистим на дотик, надає волоссю природного блиску. 

Застосування
Нанести кондиціонер на вологе щойно очищене за допомогою шампуню волосся, залишити на бажаний період, змити теплою водою. 
Для досягнення оптимальних результатів рекомендовано використання доглядових засобів серії Dr Organic для сухого та пошкодженого волосся з марокканською аргановою олією.

Склад:
Aqua, Aloe Barbadensis leaf juice powder†, Cetearyl alcohol, Distearoyethyl dimonium chloride, Glyceryl stearate, Glycerin, Coco- caprylate, *ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL (KEY ACTIVE: Moroccan Argan Oil) †, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil†, Argania Spinosa Kernel Extract†, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract†, Kigelia Africana Fruit Extract†, Adansonia Digitata Fruit Extract†, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Parfum, Tocopherol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric acid, Sodium phytate, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Dehydroacetic acid, Potassium sorbate, Limonene. † certified organic 10% organic, 98% natural original.

Кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.