Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АКТИВНИЙ ПОЛІРЕВІТАЛІЗУЮЧИЙ КОНЦЕНТРАТ FILORGA NCEF SHOT CONCENTRATE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Filorga
Тип продукту: Концентрат
Виробник: Laboratoires Filorga
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Професійна
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Активний поліревіталізуючий концентрат Filorga NCEF Shot Concentrate фото
ОПИС

Активний поліревіталізуючий концентрат Filorga NCEF Shot Concentrate

10-денний курс з надвисокою концентрацією NCEF для інтенсивної омолоджувальної дії та відновлення якості шкіри NCEF, створений Лабораторіями FILORGA поліревіталізуючий комплекс, інгредієнти якого вперше використовуються в найбільшій концентрації, поєднується з біотехнологічним комплексом. Він активує нові клітини для підсиленої корекції ознак старіння. Ідеальний засіб для догляду під час зміни сезонів, у період стресу або втоми. Ультралегка текстура, швидке проникнення у шкіру. Випускається в флаконі з дозатором 15 мл.

Призначення
Ефективно розгладжує зморшки, підвищує життєвий тонус шкіри та повертає їй втрачене сяйво. Активізує процеси регенерації, покращує колір шкірного покриву та повертає йому втрачене сяйво, уповільнює процеси старіння.

Властивості
У добовій дозі він містить активні відновлювальні компоненти, еквівалентні однієї мезоін'єкції для корекції вікових змін. Засіб також надає у складі запатентований комплекс NCEF, який має потужну антивікову дію, оскільки складається з життєво важливих для збереження молодості епідермісу вітамінів, мінералів, амінокислот та потужних антиоксидантів.

Результат
Гладка, пружна, щільна та сяюча шкіра. Зморшки розгладжені. Більш рівний колір обличчя.

Спосіб використання
Наносити вранці та ввечері на шкіру обличчя, шию і декольте перед нанесенням сироватки або крему.

Склад:
Aqua (Water, Eau), Glycereth-26, Glycerin, Methylpropanediol, Pentylene Glycol, Sodium Chloride, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Propanediol, Sucrose Palmitate, Glucose, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Disodium Edta, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Chloride, Glyceryl Linoleate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Calcium Chloride, Adenosine, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Hydroxide, Sodium Phosphate, Ascorbic Acid, Sodium Acetate, Glyceryl Caprylate, Lysine Hcl, Arginine Hcl, Alanine, Histidine Hcl, Valine, Leucine, Threonine, Citric Acid, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Potassium Sorbate, Serine, Cystine, Cyanocobalamin, Glutathione, Asparagine, Aspartic Acid, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Ornithine Hcl, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine Hcl, Coenzyme A, Tocopherol, Sodium Glucuronate, Thiamine Diphosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Niacin, Niacinamide, Pyridoxine Hcl, Biotin, Calcium Pantothenate, Riboflavin, Sodium Tocopheryl Phosphate, Thiamine Hcl, Folic Acid.

Активний поліревіталізуючий концентрат Filorga NCEF Shot Concentrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.