Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ "БЕРГАМОТ, КОНОПЛЯ ТА САНДАЛ" BAYLIS&HARDING THE FUZZY DUCK BERGAMOT, HEMP & SANDALWOOD LUXURY MINI TRIO GIFT SET (HAIR/BODY/WASH/100ML + SH/GEL/100ML + ASH/BALM/50ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для гоління
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Подарунковий набір для чоловіків
ОПИС

Подарунковий набір для чоловіків "Бергамот, конопля та сандал" Baylis&Harding The Fuzzy Duck Bergamot, Hemp & Sandalwood Luxury Mini Trio Gift Set (hair/body/wash/100ml + sh/gel/100ml + ash/balm/50ml)

Освіжіться після довгого дня за допомогою цих стильних туалетних засобів від Baylis & Harding, створених спеціально для чоловіків! Цей розкішний чоловічий набір для душа наповнений унікальним ароматом, який поєднує в собі тепле багатство конопель з димним деревом, м'яким сандалом і нотками бергамота, що бадьорить.

В косметичний набір входять:

1. Шампунь-гель для душу Baylis & Harding The Fuzzy Duck Hemp, Bergamot & Sandalwood, 100 мл.
Шампунь-гель для душу Hemp, Bergamot & Sandalwood дбайливо очищає шкірний покрив та волосся від різних забруднень. Має делікатні очищуючі властивості, робить шкіру шовковистою, а волосся - м'яким. Насичена піна перетворює процедуру миття в момент приємної релаксації. Після використання засобу немає відчуття сухості чи стягнутості шкіри, що особливо цінно. Симфонія свіжих ароматів зеленої коноплі, вершкового сандалового дерева та цитрусового бергамоту робить процедуру ще приємнішою. 
Застосування:
Нанести на вологу шкіру та волосся, спінити і ретельно змити.

2. Бальзам після гоління Baylis & Harding The Fuzzy Duck Hemp, Bergamot & Sandalwood, 50 мл.
Бальзам після гоління Hemp, Bergamot & Sandalwood ефективно заспокоює подразнення та почервоніння, приносячи полегшення після процедури гоління. Пом'якшуючи та зволожуючи шкірний покрив, він знімає дискомфорт, даруючи відчуття прохолоди. Завдяки своїм особливостям, бальзам ідеально підходить для власників чутливої ​​шкіри та запобігає виникненню алергічних реакцій. Фінальним акордом по догляду за шкірою стане приємний та свіжий аромат. 
Застосування:
Наносити після гоління на суху та чисту шкіру.

3. Гель для душу Baylis & Harding The Fuzzy Duck Hemp, Bergamot & Sandalwood, 100 мл.
Гель для душу Hemp, Bergamot & Sandalwood добре піниться, що дозволяє легко наносити та рівномірно розподіляти засіб. Завдяки зволожувальним властивостям гель пом'якшує епідерміс, не сушить шкірний покрив і не залишає відчуття стягнутості після душу. У складі присутні натуральні компоненти, включаючи олію насіння конопель, які живлять і зміцнюють шкіру. Унікальний аромат здатний занурити в атмосферу справжнього релаксу. Гель дуже економічно витрачається та підходить для всіх типів шкіри.
Застосування:
Нанести на вологу шкіру, спінити і ретельно змити.

Подарунковий набір для чоловіків "Бергамот, конопля та сандал" Baylis&Harding The Fuzzy Duck Bergamot, Hemp & Sandalwood Luxury Mini Trio Gift Set (hair/body/wash/100ml + sh/gel/100ml + ash/balm/50ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.