Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДОРОЖНІЙ НАБІР ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ "ЦИТРУС, ЛАЙМ, М'ЯТА" BAYLIS&HARDING CITRUS,LIME&MINT REFRESHING TRAVEL ESSENTIALS GIFT SET (HAIR/BODY/WASH/100ML + SH/GEL/50ML + ASH/BALM/50ML + F/WASH/100ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Для гоління
  • Для ванни
  • Для душа
  • Очищення
  • Спортивні навантаження
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Дорожній набір для чоловіків
ОПИС

Дорожній набір для чоловіків "Цитрус, лайм, м'ята" Baylis&Harding Citrus,Lime&Mint Refreshing Travel Essentials Gift Set (hair/body/wash/100ml + sh/gel/50ml + ash/balm/50ml + f/wash/100ml)

Активна, спортивна колекція, заснована на тенденціях фітнесу та спортивному одязі яскравих, енергійних відтінків, який бачать найкращі спортсмени. Приваблива смілива колекція поєднує в собі м'яту, зелений лайм та помаранчевий апельсин. Насичені кольори створюють молоде та динамічне враження.

В косметичний набір входять:

1. Гель для вмивання Baylis & Harding Citrus Lime & Mint, 100 мл.
Гель для вмивання Citrus Lime & Mint має делікатну мийну формулу. Насичена гелева консистенція утворює густу піну, яка м'яко усуває з поверхні шкіри забруднення, секрет сальних залоз, піт, бактерії та луски, що ороговіли. Гель зберігає оптимальний рівень зволоженості епідермісу та забезпечує пролонговане відчуття свіжості. Має бадьорий аромат з відтінками цитрусового лайма і трав'янистої м'яти.
Застосування:
Нанести на вологу шкіру обличчя, спінити та ретельно змити.

2. Шампунь-гель для душу Baylis & Harding Citrus Lime & Mint, 100 мл.
Шампунь-гель для душу Citrus Lime & Mint - це універсальна формула 2 в 1. Підходить для волосся і тіла, має делікатні очищувальні властивості. Шампунь-гель робить шкіру шовковистою, а волосся - м'яким. Засіб добре бадьорить, має виразний цитрусово-м'ятний аромат і зберігає відчуття свіжості на довгий час завдяки вмісту ментолу.
Застосування:
Нанести на вологу шкіру та волосся, спінити та ретельно змити.

3. Гель для душу Baylis & Harding Citrus Lime & Mint, 50 мл.
Делікатна очисна формула гелю для душу Citrus Lime & Mint гарантує ніжний догляд за тілом. Продукт має насичену консистенцію, що утворює густу піну при контакті з водою. Він м'яко очищає шкіру від забруднень, секрету сальних залоз, поту, бактерій і лусочок, що ороговіли. Ментол у складі засобу гарантує тривале відчуття свіжості, не порушуючи при цьому рівень зволоженості епідермісу. Бадьорий аромат гелю поєднує в собі ноти цитрусового лайма та трав'янистої м'яти.
Застосування:
Нанести на вологу шкіру, спінити та ретельно змити.

4. Бальзам після гоління Baylis & Harding Citrus Lime & Mint, 50 мл.
Бальзам після гоління Citrus Lime & Mint сприяє відновленню оптимального гідроліпідного балансу шкіри. Бальзам усуває дискомфортне відчуття стягнутості, делікатно заспокоює подразнення та знімає почервоніння, що виникають після гоління. Засіб прискорює загоєння пошкоджень, має інтенсивну пом'якшувальну дію і має потужні властивості, що гарно освіжають.
Застосування:
Наносити після гоління на суху та чисту шкіру.

Дорожній набір для чоловіків "Цитрус, лайм, м'ята" Baylis&Harding Citrus,Lime&Mint Refreshing Travel Essentials Gift Set (hair/body/wash/100ml + sh/gel/50ml + ash/balm/50ml + f/wash/100ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.