Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЧОЛОВІЧИЙ НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ І ТІЛОМ "ЧОРНИЙ ПЕРЕЦЬ І ЖЕНЬШЕНЬ" BAYLIS&HARDING BLACK PEPPER&GINSENG TRIO GIFT SET (HAIR/BODY/WASH/300ML + ASH/BALM/200ML + SH/GEL/200ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Для гоління
  • Для ванни
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Чоловічий набір для догляду за обличчям і тілом
ОПИС

Чоловічий набір для догляду за обличчям і тілом "Чорний перець і женьшень" Baylis&Harding Black Pepper&Ginseng Trio Gift Set (hair/body/wash/300ml + ash/balm/200ml + sh/gel/200ml)

Освіжіться за допомогою чудового та стильного подарункового набору туалетного приладдя, створеного спеціально для чоловіків! Кошти наповнені приємними пряними ароматами гострого чорного перцю та ніжного женьшеню. Чорний перець та женьшень – це ідеальне поєднання стимулюючих фруктових та пряних верхніх нот з багатими базовими нотами сандалу та кедра. У цей розкішний набір входить шампунь-гель для душу для миття волосся та тіла, а також гелю для душу, яким можна спінювати та обполіскувати волосся. Завершіть догляд бальзамом після гоління. Чудовий набір, представлений у стильній чорній коробці з геометричним візерунком та золотою окантовкою, оцінять чоловіки, які люблять у житті все чудове.

У косметичний набір входять:

1. Шампунь-гель для душу Baylis&Harding Black Pepper&Ginseng, 300 мл.
Шампунь-гель для душу Black Pepper & Ginseng ефективно очищає волосся та епідерміс від забруднень. Він живить та зміцнює волосся, відновлює правильний водний баланс локонів. Засіб зволожує та підживлює шкіру, забезпечуючи їй гладкість, еластичність та пружність. Шампунь-гель повертає зачісці та епідермісу здоровий та привабливий вигляд, покриваючи поверхню тіла приємним ароматом.
Застосування:
Нанесіть на мокре тіло, спіньте, ретельно змийте.

2. Гель для душу Baylis і Harding Black Pepper & Ginseng, 200 мл.
Гель для душу Black Pepper & Ginseng утворює ніжну піну, що ефективно розчиняє різні забруднення та надлишок шкірного жиру, змиваючи їх із поверхні тіла. Відновлює нормальний рівень вологи епідермісу, підживлюючи та пом'якшуючи його, що робить шкіру сяючою та блискучою. Його використання запобігає сухості та стягнутості після миття, забезпечуючи вашій шкірі м'якість, комфорт і приємний аромат.
Застосування:
Нанесіть на мокре тіло, спіньте, ретельно змийте.

3. Бальзам після гоління Baylis&Harding Black Pepper&Ginseng Aftershave Balm, 200 мл.
Бальзам після гоління Black Pepper & Ginseng – доглядає шкіру та надає заспокійливу дію після гоління. Розроблений брендом Baylis & Harding спеціально для власників чутливої шкіри, бальзам здатний позбавити ознак подразнення, заспокоїти і надати шкірі приємну свіжість.
Застосування:
Нанесіть невелику кількість засобу на шию та обличчя відразу після гоління.

Чоловічий набір для догляду за обличчям і тілом "Чорний перець і женьшень" Baylis&Harding Black Pepper&Ginseng Trio Gift Set (hair/body/wash/300ml + ash/balm/200ml + sh/gel/200ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.