Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "ЧАРІВНИЙ АВТОБУС КРАСИ" BAYLIS&HARDING BEAUTICOLOGY BEAUTY BUS GIFT SET (B/WASH/100ML + SH/CR/100ML + SH/GEL/100ML + B/LOT/100ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Baylis & Harding
Вік: 12+
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для ванни
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Підліткам
  • Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір
ОПИС

Набір "Чарівний автобус краси" Baylis&Harding Beauticology Beauty Bus Gift Set (b/wash/100ml + sh/cr/100ml + sh/gel/100ml + b/lot/100ml)

Дівчатам сподобається приймати ванну з цим чудовим туалетним приладдям з солодким ароматом з колекції Beauticology від Baylis & Harding. У комплекті з темою єдинорога, як може встояти будь-яка дівчина! Засоби представлені в чудово оформленій коробці, що зображує автобус у пастельних тонах з розсипом веселок та сердець, що конкурують з єдинорогами, та написом «Magical Beauty Bus». Гарний подарунковий набір туалетних засобів ідеально підійде сестрі чи дочці, подрузі чи родичу, відмінно підійде на Різдво або день народження.

У косметичний набір входять:

1. Гель для душу Baylis & Harding Beauticology Believe In Yourself Unicorn Candy, 100 мл
Гель для душу Beauticology Believe In Yourself Unicorn Candy потішить шкіру вашого тіла і надасть їй необхідне зволоження та живлення під час миття. Вже після першого застосування ви відчуєте, наскільки гладкою та шовковистою стала ваша шкіра. Важливою перевагою є і той факт, що гель має нейтральний рівень pH, завдяки якому можна не перейматися можливою появою подразнень і лущення. Підходить для повсякденного використання.
Застосування:
Нанести невелику кількість на вологу шкіру, утворюючи густу піну. Ретельно промити водою. Уникати потрапляння у вічі. Тільки для зовнішнього застосування.

2. Крем для душу Baylis & Harding Beauticology Make A Wish Strawberry Starburst, 100 мл
Крем для душу Beauticology Make A Wish Strawberry Starburst дбайливо очищає шкіру, робить її м'якою та гладкою. При його використанні утворюється густа піна, яка робить миття комфортним і приємним. Крем підтримує водний баланс шкіри, не пересушуючи її та надає здорового сяйва. Захищає епідерміс від шкідливих факторів довкілля.
Застосування:
Нанесіть гель на вологу шкіру тіла, спіньте, потім змийте водою.

3. Гель для душу Baylis & Harding Beauticology You Are Magic Unicorn Candy, 100 мл
Гель для душу Beauticology You Are Magic Unicorn Candy гарантує комфортну процедуру прийняття душу. Він ніжно та ефективно очищає шкіру, робить її м'якою та гладкою. Шкіра стає м'якшою та оксамитовою вже після першого використання. Особливістю гелю є його нейтральний рівень pH, тому можна бути впевненим у відсутності подразнень. Ідеально підходить для щоденного догляду.
Застосування:
Нанести невелику кількість на вологу шкіру, утворюючи густу піну. Ретельно промити водою. Уникати потрапляння у вічі. Тільки для зовнішнього застосування.

4. Лосьйон для тіла Baylis & Harding Beauticology Rainbow Kisses Peppermint Frosting, 100 мл
Лосьйон для тіла Beauticology Rainbow Kisses Peppermint Frosting з ароматом м'ятної глазурі робить шкіру м'якою та запашною. Він забезпечує почуття комфорту та позбавляє від стягнутості та лущення шкіри. Лосьйон глибоко зволожує епідерміс і підживлює його, сприяючи швидкому загоєнню дрібних пошкоджень та заспокоюючи подразнення.
Застосування:
Наносити на чисту шкіру масажними рухами до повного вбирання.

Не містить парабенів.

Набір "Чарівний автобус краси" Baylis&Harding Beauticology Beauty Bus Gift Set (b/wash/100ml + sh/cr/100ml + sh/gel/100ml + b/lot/100ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.