Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ SESDERMA HIDRALOE BATH GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючий гель для душу SesDerma Hidraloe Bath Gel фото
ОПИС

Зволожуючий гель для душу SesDerma Hidraloe Bath Gel

Зволожуючий гель для душу м’яко очищає шкіру від забруднень, поту та ороговілого епідермісу, готуючи її до нанесення зволожуючих засобів. У складі немає агресивних поверхнево-активних речовин, тому гель підходить для очищення шкіри будь-якого типу — у тому числі для чутливої та зневодненої. Засіб рекомендують для гігієни усієї родини, особливо для власників чутливої шкіри, яка підлягає впливу дермокосметичних засобів. М’яка, повітряна піна дбайливо очистить і зволожить шкіру, подарує відчуття абсолютного комфорту, а приємний аромат наповнить почуттям радості та світла.

Призначення
Відлущує ороговілий епідерміс, вирівнює рельєф і тон шкіри, зменшує свербіж та почервоніння. Зволожує та заспокоює шкіру, запобігає появі лущення та висипань.Зменшує частоту появи запалень.

Активні компоненти
Молочна кислота відлущує ороговілий епідерміс, вирівнює рельєф і тон шкіри, зменшує свербіж та почервоніння на місці запалень.
Сік листя алое зволожує та заспокоює шкіру, прискорює загоєння пошкоджених та запалених ділянок. Відновлює еластичність шкіри, запобігає появі лущення та висипань.
Триклозан зменшує активність грибків та бактерій на поверхні шкіри, зменшує частоту появи запалень.

Застосування
Спініть невелику кількість гелю у руках або губкою, нанесіть піну на вологу шкіру, помасажуйте, змийте великою кількістю теплої води. Відразу після душу на вологу шкіру нанесіть молочко  для тіла – воно посилить ефект зволоження. Використовувати можна як вранці, так і ввечері.

Склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Capryl/capramidopropyl Betaine, Disodium Peg-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate, Cocamide Dea Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, Ci 19140, Ci 42090, Cocamide Mea, Ethylparaben, Glycol Distearate, Hexyl Cinnamal, Laureth-10, Limonene, Linalool, Methylparaben, Parfum, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Triclosan.

Продукт протестований під дерматологічним контролем.

Зволожуючий гель для душу SesDerma Hidraloe Bath Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.