Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДОРОЖНІЙ НАБІР ДЛЯ СУХОЇ ТА НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS TRAVEL SET FOR DRY SKIN (F/FOAM/50ML + F/TON/50ML + H/SHM/50ML + H/COND/50ML + F/CR/5ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Дорожній набір для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Travel Set For Dry Skin (f/foam/50ml + f/ton/50ml + h/shm/50ml + h/cond/50ml + f/cr/5ml) фото
ОПИС

Дорожній набір для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Travel Set For Dry Skin (f/foam/50ml + f/ton/50ml + h/shm/50ml + h/cond/50ml + f/cr/5ml)

Travel Set для сухої та нормальної шкіри – це комплекс дієвих косметичних продуктів, завдяки яким ваша шкіра та волосся збережуть доглянутий вигляд, а багаж не буде переповнений флаконами. Всі засоби покривають базові потреби: очищення, тонізація, зволоження та живлення. У наборі представлені засоби, які ідеально підходять для регулярного повсякденного догляду за шкірою обличчя та волосся.

До складу набору входить:

1. Пінка для вмивання для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Cleansing Foam, 50 мл.
Пінка для вмивання від Marie Fresh Cosmetics - це другий і обов'язковий етап догляду за шкірою, після гідрофільного масла. Інтенсивне зволоження протягом 24 годин з ефектом anti-pollution.

2. Тонік з гіалуроновою кислотою для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Face Toner, 50 мл.
Зволожуючий тонік з гіалуроновою кислотою для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics - це 3D зволоження завдяки структурі природних полісахаридів TREHALOSE та PULLULAN. Ультра зволоження забезпечується в результаті створення непомітної сітки з полісахаридів, яка поглинає вологу з навколишнього середовища та притягує її до шкіри, що забезпечує моментальне відчуття наповненості шкіри. Гіалуронова кислота зволожує шкіру, а алое віра, гідролат жасмину та пантенол усувають подразнення, мікротріщини та зменшують чутливість шкіри.

3. Крем для зволоження сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Moisturizing Hydra Face Cream, 5 мл.
Інноваційна структура зволожуючого крему від Marie Fresh Cosmetics дарує їй двоступінчасте зволоження: миттєве відчуття наповнення шкіри та довгостроковий ефект. Активні компоненти з батера ши, макадамії, авокадо, олії, вітамінів С та Е знаходяться ізольовані в ламелях, що дозволяє транспортувати їх у більш глибокі шари шкіри та діяти ефективніше у найбільш потрібних місцях. Завдяки цьому ваша шкіра отримує посилений захист від негативних факторів та розумне харчування.

4. Детокс шампунь з екстрактом рамбутану для всіх типів волосся Marie Fresh Cosmetics Detox Shampoo, 50 мл.
Детокс шампунь на основі миючих речовин з кокосу відмінно піниться і глибоко очищає шкіру голови та волосся. Ключовий компонент шампуню – екстракт рамбутану – завдяки глибокому детокс-ефекту на 30% пролонгує свіжий вигляд волосся та приємний запах. Засіб не містить агресивних сульфатів та не пересушує шкіру голови.

5. Кондиціонер з екстрактом рамбутану для всіх типів волосся Marie Fresh Cosmetics Defense Conditioner, 50 мл.
Кондиціонер для захисту волосся з екстрактом насіння рамбутану відновлює природний бар'єр волосся, пролонгує свіжий вигляд та приємний запах. Протеїни рису розгладжують волосяну кутикулу, посилюють захисну функцію волосся.

Дорожній набір для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Travel Set For Dry Skin (f/foam/50ml + f/ton/50ml + h/shm/50ml + h/cond/50ml + f/cr/5ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.