Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДОРОЖНІЙ НАБІР ДЛЯ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS TRAVEL SET FOR PROBLEM SKIN (F/FOAM/50ML + F/TON/50ML + H/SHM/50ML + H/COND/50ML + F/FLUID/5ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 16+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
Призначення товару:
  • При вугрових висипаннях
  • Матування і звуження пор
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Проблемна
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Дорожній набір для проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Travel Set for Problem Skin (f/foam/50ml + f/ton/50ml + h/shm/50ml + h/cond/50ml + f/fluid/5ml) фото
ОПИС

Дорожній набір для проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Travel Set for Problem Skin (f/foam/50ml + f/ton/50ml + h/shm/50ml + h/cond/50ml + f/fluid/5ml)

Travel Set для проблемної шкіри – це комплекс дієвих косметичних продуктів, завдяки яким ваша шкіра та волосся збережуть доглянутий вигляд, а багаж не буде переповнений флаконами. Всі засоби покривають базові потреби: очищення, тонізація, зволоження та живлення. У наборі представлені засоби, які ідеально підходять для регулярного повсякденного догляду за шкірою обличчя та волосся.

До складу набору входить:

1. Пінка для очищення проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Cleansing Foam, 50 мл.
Унікальні миючі речовини у складі чудово піняться і очищають ваше обличчя, при цьому створюють комфортне середовище для розвитку здорової мікрофлори. Без спирту та агресивних сульфатів. Ніякого відчуття стягнутості та сухості після вмивання.

2. Тонік з АНА та ВНА кислотами для проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Face Toner, 50 мл.
Тонік для очищення пор та протидії запаленням шкіри від Marie Fresh Cosmetics багатий на цінні активи та сприяє покращенню проникнення активних елементів із крему для шкіри цієї серії.

3. Антиакне крем-флюїд для проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti Acne Face Fluid, 5 мл.
Крем-флюїд на основі легких природних емолентів та сквалана, які не закупорюють пори, не створюють відчуття тяжкості та неприємної плівки на обличчі. Активний склад засобу з цинком РСА, азелаїновою кислотою, пудрою бамбука, глюконолактон мають потужні протизапальні властивості і ефективно борються з висипаннями, покращують колір і рельєф обличчя.

4. Детокс шампунь з екстрактом рамбутану для всіх типів волосся Marie Fresh Cosmetics Detox Shampoo, 50 мл.
Детокс шампунь на основі миючих речовин з кокосу відмінно піниться і глибоко очищає шкіру голови та волосся. Ключовий компонент шампуню – екстракт рамбутану – завдяки глибокому детокс-ефекту на 30% пролонгує свіжий вигляд волосся та приємний запах. Засіб не містить агресивних сульфатів та не пересушує шкіру голови.

5. Кондиціонер з екстрактом рамбутану для всіх типів волосся Marie Fresh Cosmetics Defense Conditioner, 50 мл.
Кондиціонер для захисту волосся з екстрактом насіння рамбутану відновлює природний бар'єр волосся, пролонгує свіжий вигляд та приємний запах. Протеїни рису розгладжують волосяну кутикулу, посилюють захисну функцію волосся.

Дорожній набір для проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Travel Set for Problem Skin (f/foam/50ml + f/ton/50ml + h/shm/50ml + h/cond/50ml + f/fluid/5ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.