Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАТУРАЛЬНИЙ БЕЗСОДОВИЙ БІОДЕЗОДОРАНТ MARIE FRESH COSMETICS BIO DEO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Кульковий дезодорант
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Область пахв
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Захист від поту
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Натуральний безсодовий біодезодорант Marie Fresh Cosmetics Bio Deo фото
ОПИС

Натуральний безсодовий біодезодорант Marie Fresh Cosmetics Bio Deo

Натуральний дезодорант завдяки комплексу ферментованих мінералів інтенсивно доглядає мікробіом шкіри та відновлює пошкоджені ділянки захисного бар'єру. Розроблений на основі нової пребіотичної технології, що стримує розвиток патогенних бактерій, що викликають неприємний запах і забезпечує свіжість шкіри пахв протягом наступних 24 годин. Природна похідна ментолу моментально освіжає шкіру під пахвами та дарує почуття комфорту. Гідролат чайного дерева і екстракт магнолії мають потужну дезінфікуючу властивість, запобігають розмноженню бактерій, що викликають неприємний запах. Без алюмінію та соди. Підходить і жінкам та чоловікам. Рекомендований для всіх типів шкіри, навіть чутливої.

Призначення
- Захищає від неприємного запаху протягом 24 годин;
- Не блокує потові залози;
- Стимулює розвиток власного захисного мікробіома;
- Інтенсивно доглядає ніжну шкіру під пахвами;
- Зменшує почервоніння та інші запалення;
- Сприяє загоєнню мікротріщин;
– Відновлює захисний бар'єр шкіри.

Активні компоненти
Інноваційний пребіотичний комплекс – стримує розвиток патогенних бактерій та грибків, що викликають неприємний запах та стимулює розвиток здорових бактерій, що забезпечують імунітет шкіри. Зменшення неприємного запаху на 82% протягом 24 годин.
Природна похідна ментолу - моментально дарує відчуття свіжості та чистоти шкіри під пахвами. При нанесенні на шкіру охолоджує та контролює оптимальну температуру тіла протягом дня.
Екстракт магнолії - має потужні протизапальні властивості, ефективно пригнічує зростання бактерій і грибків, що викликають неприємний запах.
Комплекс ферментованих мінералів – це комплекс із цинку, магнію, заліза, кремнію та міді, які завдяки своїй специфічній формі краще сприймаються шкірою та життєво необхідні для її здоров'я. Вони покращують бар'єрну функцію, забезпечують потужну протизапальну дію, активізують роботу клітин, збільшують їхній енергетичний потенціал та призводять до миттєвої захисної реакції нашої шкіри на розвиток патогенних бактерій.
Гідролати м'яти та чайного дерева – природні антисептики, мають виражені антибактеріальні властивості, запобігають розмноженню бактерій, борються з появою запалень, зменшують подразнення та свербіж.
Пантенол (провітамін В5) – потужний заспокійливий компонент, який моментально прибирає почервоніння, печіння та інші неприємні відчуття, сприяє загоєнню мікротріщин та інтенсивно доглядає ніжну шкіру під пахвами.

Застосування
За допомогою ролика розподілити невелику кількість дезодоранту на попередньо очищену шкіру пахв. Дозволено для щоденного використання.

Склад:
Aqua, Tea Tree Leaf Water, Peppermint Leaf Water, Triethyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Maltodextrin, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Panthenol, Carboxymethyl Cellulose, Saccharomyces / Zinc Ferment, Saccharomyces / Copper Ferment, Saccharomyces / Magnesium Ferment, Saccharomyces / Iron Ferment, Saccharomyces / Silicone Ferment, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Parfume, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Menthyl Lactate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate.
 

Натуральний безсодовий біодезодорант Marie Fresh Cosmetics Bio Deo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.