Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІК ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З РЕТИНОЛОМ 0,025% GREEN PHARM COSMETIC TONIC WITH RETINOL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Тонік
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Звуження пор
  • Регулювання жирності
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Тонік для обличчя з ретинолом 0,025% Green Pharm Cosmetic Tonic With Retinol фото
ОПИС

Тонік для обличчя з ретинолом 0,025% Green Pharm Cosmetic Tonic With Retinol

Тонік з ретинолом для всіх типів шкіри – це універсальний косметичний засіб, який допомагає вирішувати багато різноманітних проблем зі шкірою для всіх вікових категорій. Завдяки присутності ретинолу, який є одним з найактивніших стимуляторів оновлення клітин, тонік нормалізує діяльність сальних залоз, стимулює відлущування рогового слою, зменшує пори та запобігає утворенню комедонів, вирівнює рельєф та покращує зовнішній вигляд шкіри. Активний склад діє безпосередньо на процеси утворення нових молодих клітин шкіри, стимулює синтез природних опірних структур, посилюючи щільність та гідробаланс епідермісу, зменшуючи пігментацію. Об'єми 150 мл та 250 мл.

Призначення
Регулює діяльність сальних залоз. Нормалізує меланогенез. Стимулює синтез колагену та еластину. Підходить для щоденного застосування.

Активні інгредієнти
Низькомолекулярна гіалуронова кислота та гідролізат молочних протеїнів - надають потужний довготривалий зволожуючий ефект, підвищуючи тургор шкіри. 
Д- пантенол, вітамін Е та екстракт причепи - заспокоюють шкіру, надають антиоксиданту та регенеративну дію.

Спосіб застосування
Невелику кількість засобу за допомогою ватного диску або шляхом розпилення нанести на очищену шкіру обличчя по масажним лініям. Дочекатися повного вбирання, закрити кремом за типом шкіри.

Застереження: не застосовувати при гіперчутливості до компонентів складу, в період вагітності та годувальницям. Не розпилювати в очі.

Склад:
Deionized Water, Propylene Glycol, Hydrolyzed Protein Milk, Methylsulfonilmethan, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, D-Panthenol, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Tocopherol Acetate, Caprylic/Capric Triglycerides, Bidens Tripartita Extract, Perfume, Retinol Palmitate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

Тонік для обличчя з ретинолом 0,025% Green Pharm Cosmetic Tonic With Retinol
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.