Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ CAUDALIE RESVERATROL LIFT FIRMING EYE GEL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Caudalie
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель-крем для контуру очей Caudalie Resveratrol Lift Firming Eye Gel Cream фото
ОПИС

Гель-крем для контуру очей Caudalie Resveratrol Lift Firming Eye Gel Cream

Завдяки запатентованій комбінації ресвератролу, гіалуронової кислоти та підсилювача веганського колагену зміцнюючий гелевий крем для очей зменшує темні кола, набряклість та розгладжує повіки. Формула, збагачена екстрактом кіноа, допомагає боротися з ознаками старіння: погляд виглядає молодшим та свіжим. Складається з більш ніж 97% інгредієнтів природного походження, його насичена гелево-кремова текстура без запаху тане на шкірі, не залишаючи жирного покриття. Випускається у тубі об'ємом 15 мл.

Призначення
Гель-крем проти зморшок та набряків для молодості та свіжості погляду. Новий патент з веганським підсилювачем колагену для ще більшої ефективності.

Властивості:

  • Розгладжує зморшки;
  • Підтягує шкіру повік;
  • Усуває набряки та темні кола.

Активні компоненти:

  • Гіалуронова кислота – на 100% натуральний продукт біотехнологічного походження: розгладжує шкіру та надовго дарує їй зволоження, впливаючи на її верхні шари.
  • Ресвератрол – зміцнює, попереджає зморшки.
  • Екстракт кіноа – підтягуючий ефект, усуває набряки під очима.
  • Пептиди – ліфтинг-ефект.
  • Веганський колагеновий бустер – надає пружності шкіри, бореться зі зморшками.

Результат
Згідно з клінічними дослідженнями гель-крем сприяє зменшенню набряків під очима, підсилює природне вироблення колагену в 5 разів, підсилює природне вироблення гіалуронової кислоти у 2 рази.

Спосіб застосування
Наносити на шкіру навколо очей та губ ввечері та вранці.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Coco-caprylate/caprate, Isoamyl Laurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Palmitoyl Grapevine Shoot Extract, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Adenosine, Acetyl Dipeptide- 1 Cetyl Ester, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Kappaphycus Alvarezii Extract, Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Khaya Senegalensis Bark Extract, Maltodextrin, Paeonia Lactiflora Root Extract, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 Sh-polypeptide-47. (259/014).

Некомедогенний, протестований офтальмологами. Без аромату, підходить для чутливих очей. Не використовуються парабени, феноксиетанол, фталати, мінеральні олії, ПЕГ, силікони, сульфати лаурету натрію або інгредієнти тваринного походження.

Гель-крем для контуру очей Caudalie Resveratrol Lift Firming Eye Gel Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.