Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ ДЛЯ ЛЕГКОГО РОЗЧІСУВАННЯ ВОЛОССЯ RENE FURTERER NATURIA EXTRA GENTLE DETANGLING SPRAY

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Спрей
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Pierre Fabre
Вік: 3+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна реєстрації: Франція
Спрей для легкого розчісування волосся Rene Furterer Naturia Extra Gentle Detangling Spray фото
ОПИС

Спрей для легкого розчісування волосся Rene Furterer Naturia Extra Gentle Detangling Spray

Органічний спрей для частого використання миттєво розплутує волосся та підходить всій родині навіть дітям від 3 років. Його надлегкий двофазний спрей з органічною квітковою лавандовою водою, вирощеною у Франції, і цінною органічною касторовою олією протестований дерматологами і педіатрами. Спрей полегшує укладання в будь-який час дня і робить волосся легким. Захищене волосся набуває сяйва, м'якість і зберігає ніжний аромат. Випускається в екологічно розробленій упаковці об'ємом 200 мл, який підлягає переробленню.

Призначення
Прекрасно зволожує і захищає, роблячи волосся м'яким і блискучим. Розгладжує, живить і пом'якшує волосся, миттєво розплутує не обтяжуючи його.

Властивості:

  • Легко розплутує, миттєво діє.
  • 99% інгредієнтів натурального походження.
  • Не містить силіконів, мінеральних олій, сульфатів, фталатів, парафіну.
  • Без інгредієнтів тваринного походження.

Активні компоненти
Органічна касторова олія багата на незамінні жирні кислоти, загоює, регенерує і зволожує шкіру голови. На сухому волоссі сприяє зростанню, надає блиску та еластичності.
Органічна квіткова вода лаванди завдяки своїм природним очищаючим і заспокійливим властивостям ніжно доглядає шкіру голови та волосся.

Рекомендації щодо застосування
Використовувати на сухому або вологому волоссі. Не змивати.

Склад:
Water (Aqua), Dicaprylyl Carbonate, 2,3-Butanediol, Glycerin, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid, Dicaprylyl Ether, Fragrance (Parfum), Glycine Soja (Soybean) Oil (Glycine (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Inulin, Lavandula Angustifolia (Lavander) Flower Water (Lavandula Angustifolia Flower Water), Polyglycerin-3, Potassium Sorbate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Benzoate, Sodium Citrate, Tocopherol.

Біорозкладається. Без силіконів та сульфатів. Протестований під дерматологічним та педіатричним контролем. Не містить сировини тваринного походження.

Спрей для легкого розчісування волосся Rene Furterer Naturia Extra Gentle Detangling Spray
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.