Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІК З ЯГОДАМИ ГОДЖІ CHRISTINA LINE REPAIR NUTRIENT GOJI BERRIES ACTIVE TONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Тонік
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Детокс
  • Відновлення
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
  • Нормальна
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Тонік з ягодами годжі Christina Line Repair Nutrient Goji Berries Active Toner фото
ОПИС

Тонік з ягодами годжі Christina Line Repair Nutrient Goji Berries Active Toner

Слабокислий активний тонік з ягодами годжі Line Repair Nutrient Goji Berries Active Toner завдяки поєднанню дії АHA-кислот та ягід годжі ефективно проникає в шкіру та насичує її антиоксидантами. Завдяки м'якій і непомітній відлущуючій дії освітлює тон і вирівнює рельєф. Підходить жінкам із жирною, комбінованою та нормальною шкірою обличчя, 20+. Випускається обсягом 300 мл.

Призначення
Значно покращує кровообіг у верхніх шарах дерми, дуже м'яко відлущує омертвілі клітини, прискорює регенерацію та метаболізм клітин. Сприяє виведенню токсинів і накопичених продуктів обміну з верхніх шарів епітелію, є добрим природним антиоксидантом.

Активні компоненти
Гліколева та яблучна кислоти – 6% AHA-кислот із рослинних екстрактів (цукрової тростини, яблучного сидру). Відлущують, прискорюють регенерацію, покращують кровообіг та обмін речовин.
Ягоди годжі, відомі як «фрукти майбутнього», відіграють важливу роль у традиційному оздоровчому догляді, відновлюють життєву силу та стимулюють оновлення тканин.
Екстракт полину та кейлу – багатий фенольними кислотами, дубильними речовинами та флавоноїдами, є чудовим природним антиоксидантом та детоксикантом.

Рекомендація до застосування
Нанесіть тонік на ватний диск, обробіть обличчя, шию та зону декольте (після попереднього демакіяжу та поверхневого очищення).

Склад:
Deionized Water (Aqua), Citric Acid, Caprylyl Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Artemisia Umbelliformis Extract, Benzyl Alcohol, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, CI 14700, Citronnellol, Dehydroacetic acid, FD&C Blue NO. 1 (CI 42090), Geraniol, Glycerin, Glycolic Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hexyl Cinnamal, Honokiol, Hydroxycitronellal, Lycium Barbarum Fruit Extract, Magnolol, Malic acid, Pentylene Glycol, Perfume, Phytic Acid, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide.

Тонік з ягодами годжі Christina Line Repair Nutrient Goji Berries Active Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.