Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ BYPHASSE FAMILY COLOURED HAIR MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Маска
Тип волосся: Пофарбовані
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист кольору
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Маска для фарбованого волосся Byphasse Family Coloured Hair Mask фото
ОПИС

Маска для фарбованого волосся Byphasse Family Coloured Hair Mask

Засіб має потужні зволожуючі, відновлювальні та пом'якшувальні властивості. Маска заповнює порожнечі у структурі пошкодженого волосся, відновлює мікрочастинки та згладжує розпущені кутикули. Крім того, косметичний продукт надійно захищає штучні пігменти від вимивання та деструктивного впливу факторів навколишнього середовища. Вона посилює інтенсивність кольору фарбованих пасм і забезпечує їм розкішний блиск. Глибоко проникає, ліквідує ушкодження, підвищує опір зовнішнім агресіям. Маска дарує локонам шовковистість, м'якість і пружність. Випускається у баночці об'ємом 250 мл.

Призначення
Живить і зволожує волосся, відновлює структуру волосся, робить його здоровим і сяючим. Зберігає колір і піклується про шкіру голови.

Результат
Волосся м'яке, зволожене, насичене зсередини, сильне і здорове. Красивий та яскравий колір волосся надовго.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість маски на щойно вимите вологе волосся. Поступово розподілити її по всій довжині волосся, залишити на 3-5 хвилин. Після чого ретельно змити
водою.

Склад:
Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Amodimethicone, Polysilicone-15, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Trideceth-12, Hydrolyzed Keratin, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Sodium Benzoate, Methylisothiazolinone, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Ci 17200 (D&C Red No. 33).

Маска для фарбованого волосся Byphasse Family Coloured Hair Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.