Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ ФЛЮЇД З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ ТА ПЕПТИДАМИ BIOTRADE PURE SKIN GLOW REVIVAL NIGHT FLUID

Час застосування: Ніч
Бренд: Biotrade
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Biotrade Cosmeceuticals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Мімічні зморшки
  • Тьмяний колір обличчя
  • Відновлення
  • Перші вікові зміни
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Болгарія
Країна реєстрації: Болгарія
Нічний флюїд з гіалуроновою кислотою та пептидами Biotrade Pure Skin Glow Revival Night Fluid фото
ОПИС

Нічний флюїд з гіалуроновою кислотою та пептидами Biotrade Pure Skin Glow Revival Night Fluid

Pure Skin Night Fluid – відновлюючий та сяючий нічний флюїд для обличчя, який забезпечує потужне 3D зволоження та наповнює шкіру щільністю та вологою. Усуває перші ознаки старіння, підтримує природне оновлення клітин та синтез колагену. Бархатисто-м'яка та таюча текстура містить активний комплекс гіалуронової кислоти, ніацинаміду, олігопептиду 24 та сквалану, які відновлюють молодість шкіри всього за одну ніч. Насолоджуйтесь сяючою та шовковистою гладкою шкірою, сповільнюючи вплив часу та віку на ваше обличчя. Випускається у флаконі об'ємом 50 мл.

Призначення
Pure Skin Glow Revival Night Fluid освітлюючий нічний флюїд з гіалуроновою кислотою, пептидами, скваланом та ніацинамідом. Наповнює шкіру щільністю та вологою, стимулює синтез колагену, розгладжує та освітлює шкіру. Підходить для будь-якого типу шкіри при перших ознаках старіння, нерівному кольорі обличчя, тонких лініях і зморшках, а також для зневодненої, тьмяної, неживої шкіри.

Властивості:

  • Наповнює шкіру щільністю та свіжістю.
  • Стимулює синтез колагену.
  • Освітлює та омолоджує шкіру.
  • Вирівнює загальний колір обличчя.
  • Глибоко зволожує шкіру та підтримує рівень зволоженості до 72 годин.
  • Відновлює баланс мікробіому.
  • Заповнює та розгладжує тонкі лінії та зморшки.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота – забезпечує потужне та тривале глибоке тривимірне зволоження. Гіалуронова кислота утримує вологу в шкірі на 72 години, створюючи цим ідеальні умови для природного процесу її відновлення. Гіалуронова кислота доповнена спеціальним інгредієнтом Aquaxyl, який посилює її дію.
Сквалан – інгредієнт природного походження із сильною антиоксидантною дією. Довго зволожує, заспокоює та пом'якшує, підтримуючи захисну функцію шкіри.
Ніацинамід – протизапальна, загальнозміцнююча та потужна антиоксидантна дія. Розгладжує тонкі лінії та зморшки, покращуючи структуру шкіри. Освітлює та вирівнює загальний колір обличчя.
Олігопептид 24 – розгладжує тонкі лінії та зморшки, активно генеруючи нові клітини шкіри. Стимулює синтез колагену та має доведений ефект у процесах відновлення шкіри.
Фосфоліпіди – забезпечують шовковисту м'яку та танучу текстуру та сприяють кращому проникненню активних інгредієнтів.
Вітамін Е – потужний антиоксидант.

Рекомендації до застосування
Наносьте Pure Skin Night Fluid щовечора на добре очищену шкіру. Ви можете включити його у свій вечірній ритуал як останній крок для зволоження та відновлення після використання сироватки або бустера.
Завдяки ніжній та багатій на активні інгредієнти формулі Pure Skin Night Fluid можна використовувати протягом дня, але він не забезпечує захисту шкіри від сонця.

Склад:
Aqua, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Oligopeptide-24, Panthenol, Niacinamide, Inulin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Parfum, Lecithin, Yogurt Powder, Arachidyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Xylitylglucoside, Arachidyl Glucoside, Peg-75 Stearate, Anhydroxylitol, Tetrasodium Edta, Ceteth-20, Steareth-20, Xylitol.

Не містить парабени, сульфати. Не тестується на тваринах.

Нічний флюїд з гіалуроновою кислотою та пептидами Biotrade Pure Skin Glow Revival Night Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.