Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСІБ ТРИВАЛОЇ ДІЇ: КОРЕКЦІЯ ЗМОРШОК ТА ПРУЖНІСТЬ ШКІРИ, АНТИВІКОВИЙ КРЕМ ІЗ СОНЦЕЗАХИСНИМ ФАКТОРОМ SPF30, ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ VICHY LIFTACTIV SUPREME DAY CREAM SPF30 FOR ALL SKIN TYPES

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Крем
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна реєстрації: Франція
Засіб тривалої дії: корекція зморшок та пружність шкіри, антивіковий крем із сонцезахисним фактором SPF30, для всіх типів шкіри Vichy Liftactiv Supreme Day Cream SPF30 For All Skin Types фото
ОПИС

Засіб тривалої дії: корекція зморшок та пружність шкіри, антивіковий крем із сонцезахисним фактором SPF30, для всіх типів шкіри Vichy Liftactiv Supreme Day Cream SPF30 For All Skin Types

Сонячні промені можуть негативно впливати на шкіру і прискорювати втрату своєї гіалуронової кислоти, тому шкіра здатна втрачати пружність, утворюються обвисання, шкіра втрачає вологу, стає менш зволоженою. Засіб тривалої дії Vichy (Віші) Liftactiv Supreme Day Cream SPF30 For All Skin Types захищає від фотостаріння та запобігає формуванню нових вікових змін, спричинених негативним впливом UVA/UVB променів, а також захищає від UVB променів. Для всіх типів шкіри, а також для чутливої. Випускається обсягом 50 мл.

Показання
Лінії зневоднення, зморшки, втрата пружності шкіри обличчя.

Призначення
Зменшує існуючі зморшки та лінії зневоднення. Запобігає появі нових зморшок через UVA-випромінювання. Захист від UVB променів.

Активні компонети
Термальна вода Vichy заспокоює, зміцнює та відновлює ніжну шкіру.
Гіалуронова кислота пов'язує і утримує вологу, що в сотні разів перевищує її власну молекулярну вагу, покращує пружність, розгладжує рельєфність, запобігає пересиханню шкіри.
Рамноза 5% (рослинний цукор) робить шкіру більш гладкою і ефективно бореться зі зморшками.

Результат
Вже після першого використання, шкіра відчувається більш тонізованою та розгладженою. Через 1 місяць використання: клінічно підтверджені результати зменшення видимості зморшок на шкірі обличчя. Шкіра більш пружна, тонізована і має здоровий вигляд.

Рекомендації до застосування
Наносити засіб на очищену та тонізовану шкіру обличчя щоранку. Можна наносити після сироватки.

Склад:
Aqua/Water, Glucerin, Octocrylene, Niacinamide, Rhamnose, Alcohol Denat., Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylene Glycol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Adenos- Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Acelytated Hyaluronate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Disodium Ethylene Dicocamide Peg-15 Disulfate, Ethylhexylglycerin, Clyceryl Stearate, Clyceryl Stearate Citrate, Silica, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol , Parfum/Fragrance.

Протестовано на чутливій шкірі під контролем дерматологів.

Засіб тривалої дії: корекція зморшок та пружність шкіри, антивіковий крем із сонцезахисним фактором SPF30, для всіх типів шкіри Vichy Liftactiv Supreme Day Cream SPF30 For All Skin Types
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.